Γιάννης Τσιμιτσέλης: 3 χρόνια μετά τον χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε για την κόρη τους ότι...

Τα είπε όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιάννης Τσιμιτσέλης: 3 χρόνια μετά τον χωρισμό από την Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε για την κόρη τους ότι...

3 χρόνια μετά τον χωρισμό με την Βάσω Λασκαράκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αποκάλυψε τι ήταν το πρώτο που του είπε η κόρη του όταν έμαθε πως θα τραβήξουν, πια, ξεχωριστούς δρόμους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το βράδυ της Τετάρτης εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μίλησε για όλους και για όλα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη για τον χωρισμό με την Βάσω Λασκαράκη και η αποκάλυψη

«Είναι κάτι που δεν θα ήθελα να μου συμβεί, εντάξει; Γιατί είμαι και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών, οπότε δεν θα ήθελα να μπλέξω σε μια τέτοια συνθήκη. Βέβαια, οι εποχές αλλάζουν και κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, οπότε δεν έχει ουσιαστικά σημασία ο χωρισμός αλλά το τι συμβαίνει μετά τον χωρισμό. Μετά το χωρισμό με τη Βάσω το πράγμα ήταν πολύ ομαλό και με πολύ μεγάλη κατανόηση και πάντα με άξονα τη μικρή. Οπότε δεν είχαμε κανένα θέμα.

Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι, το σημαντικό είναι τι θα πεις στο παιδί. Σκέψου μια σχέση, είτε η γυναίκα, είτε ο άντρας να έκανε πλύση εγκεφάλου κάθε μέρα στο παιδί, είτε για την επόμενη σχέση του μπαμπά ή της μαμάς. Θα ήταν πολύ μεγάλο μπέρδεμα στο κεφάλι του παιδιού, θα έπαιρνε πολύ διαφορετικά ερεθίσματα. Άσχετο με το πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον, αν έχουν χωρίσει καλά ή άσχημα, το παιδί είναι πάνω από όλα. Πήραμε κάποιες συμβουλές από ειδικούς, αλλά πάντα πρέπει να προσαρμόζεις τα πράγματα, σύμφωνα με τη δικιά σου περίπτωση. Δεν υπάρχει ένας παγιωμένος κανόνας», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Μάλιστα, όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη αν του έκανε κάποια ερώτηση η κόρη του για τον χωρισμό του από την Βάσω Λασκαράκη και αν κάποια στιγμή ήρθε σε αμηχανία, εκείνος απάντησε: «Μου είχε πει η κόρη μου μια ατάκα “μπαμπά γιατί χωρίσατε; Ήσασταν ωραίο ζευγαράκι”. Κατευθείαν στο μυαλό μου πήγε, που το έχει ακούσει; που το είδε; Μου έκανε εντύπωση. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά σε αιφνιδιάζουν ανά πάσα στιγμή».

Να υπενθυμίσουμε πως ο ηθοποιός διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του αφού αγόρασε νέα μεζονέτα με την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Βάσω Λασκαράκη: Μιλάει για τον Τσιμιτσέλη 3 χρόνια μετά το διαζύγιο! «Ανήκει στο παρελθόν...»

Βάσω Λασκαράκη Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψη για χωρισμό

Εχουν υπάρξει στιγμές που νιώθετε άβολα όταν εκπομπές αναφέρονται στη σχέση σας με τον πρώην σύζυγο σας, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ή όταν ακούγονται ερωτήσεις για τις σχέσεις που διατηρείτε με τη σύντροφο του;

«Δεν κάθομαι να τα αναλύσω και πάρα πολύ. Αλλά θεωρώ ότι τα πράγματα που ανήκουν στο παρελθόν δεν χρειάζεται να τα σκαλίζουμε και να τα αναμοχλεύουμε, ειδικά όταν υπάρχουν καινούργιες σχέσεις και γάμοι και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος, θα προτιμούσα να μη γίνονται, αλλά δεν ασχολούμαι για να το παρακολουθήσω. Πρέπει να γίνει κάτι πολύ σημαντικό για να με ενοχλήσει.

Ακόμα και το πρόσφατο σχόλιο του πρώην συζύγου σας για τις ανύπαρκτες σχέσεις σας με τη σύντροφο του;

«Δεν το έχω ακούσει καθόλου, δεν ξέρω πού ερωτήθηκε και δόθηκε αυτή η απάντηση. Δεν έχω ακούσει τη δήλωση όπως έχει γίνει και δεν μπορώ να απαντήσω κάτι».

Σας ζητήθηκε ποτέ να κάνετε γυμνή φωτογράφιση;

«Μου είχε ζητηθεί κατά τη διάρκεια της «Πολυκατοικίας». Απάντησα όχι και παραμένει όχι», είπε στο tv Έθνος.