Η αποκάλυψη της Δεβόρα για τον ρατσιμό που βίωσε και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Τα είπε όλα στο The 2night show

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Δεβόρα για τον ρατσιμό που βίωσε και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η τηλεοπτική Δεβόρα από την σειρά «Εκείνες και Εγώ». Η ηθοποιός αποκάλυψε τον ρατσισμό που βίωσε λόγω του του χρώματος της. Ενώ η αλλαγή στην εμφάνιση της είναι απίστευτη.

Η Νίκυ Σερέτη σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση, μίλησε για όλα. Όπως επίσης και για την επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Νίκη Σερέτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν Δεβόρα, τον Μαύρο Ωκεανό και άλλες σειρές που που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ. Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί! Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο».

Δεβόρα Εκείνες και εγώ εμφάνιση σήμερα

«Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί» συμπλήρωσε, επίσης, η Νίκη Σερέτη.

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε, σε άλλο σημείο, η ηθοποιός προσθέτοντας πως «έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δεν θέλει η ψυχή να καταλάβει, και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει». Δείτε ωστόσο εδώ, την Δεβόρα με... μαγιό. Θα πάθετε πλάκα.

Εκτός του ρατσισμού η Δεβόρα μίλησε και για τον αδερφό της - Δείτε τον

Η Δεβόρα από την σειρά «Εκείνες κι εγώ», μας δείχνει για πρώτη φορά τον αδερφό της, και είναι σαν... φωτοτυπία. Η ηθοποιός, Νίκη Σερέτη, μπορεί να μην βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, ωστόσο είναι ενεργή στα social media.

Σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με καθημερινές στιγμές της. Μάλιστα, την έχουμε δει με μαγιό και έχουμε πάθει πλάκα.

Σε μια από τις αναρτήσεις της στο Instagram, μας έδειξε και για πρώτη φορά τον αδερφό της. Η «Δεβόρα» της σειράς μοιάζει πάρα πολύ με τον αδερφό της και μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας.

Δεβόρα «Εκείνες κι εγώ» αδερφός

Δεβόρα «Εκείνες κι εγώ» αδερφός