Τρομακτική αλλαγή για πασίγνωστο ηθοποιό της σειράς "Τα Φιλαράκια" - Ποιος είναι

Όντως τώρα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρομακτική αλλαγή για πασίγνωστο ηθοποιό της σειράς

Τρομακτικά αγνώριστος είναι σήμερα ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της διαχρονικής σειράς του STAR, Φιλαράκια!

Μέσα στην καραντίνα, ενώ πήγαινε σε φαρμακείο στο Μαλιμπού τον "συνέλαβε" ο φωτογραφικός φακός και το στιγμιότυπο που κυκλοφόρησε είναι απίστευτο.

Ο λόγος για τον Μάθιου Πέρι, γνωστό παγκοσμίως ως "Τσάντλερ".

πώς είναι σήμερα ο Τσάλντερ από τα Φιλαράκια

Γενικώς τα τελευταία χρόνια ο αγαπητός ηθοποιός έχει περάσει από μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και την κατάχρηση ουσιών, ενώ γνωστός ήταν ο εθισμός του στο αλκοόλ και η μάχη που έδωσε να απεξαρτηθεί, Το 1997 και το 2001 είχε κάνει απεξάρτηση. “Δεν θυμάμαι τρία χρόνια από τα γυρίσματα. Κάπου ανάμεσα στη σεζόν 3 και 6. Τα είχα λίγο χαμένα" είχε δηλώσει το 2016 στο ραδιόφωνο του BBC. Η αλήθεια είναι πως πλέον, στα 50 του χρόνια, ελάχιστα θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό του.

Η ατημέλητη και παραμελημένη εικόνα του συχνά έχει προκαλέσει ανησυχία για την κατάστασή του στους θαυμαστές και φίλους του.

Να σημειωθεί πως πριν από αρκετό διάστημα βγήκε στην φόρα ότι είχε μπλέξει με ναρκωτικά και άλλες καταχρήσεις! Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Αλλαγή Τσάντλερ από τα Φιλαράκια

Τα Φιλαράκια: Ο Τσάντλερ έχει κρυφό δεσμό! Την περνάει σε ηλικία 22 χρόνια...

Κρυφό δεσμό έχει ο Τσάντλερ από τα Φιλαράκια και παρόλο που προσπαθεί να το κρατήσει μυστικό αποκαλύφθηκε. Σε ηλικία την περνάει 22 χρόνια.

«Διπλό» βρήκε το 2020 τον Μάθιου Πέρι καθώς ο 50χρονος έχει ξεκινήσει σχέση με μια μάνατζερ ταλέντων 22 χρόνια νεώτερή του.

Σύμφωνα με την Sun, η κοπέλα που έχει κλέψει την καρδιά είναι η 28χρονη Μόλι Χούρβιτζ η οποία εργάζεται στην Zero Gravity Management. Σύμφωνα με την πηγή η 28χρονη πέρασε τα Χριστούγεννα στο διαμέρισμα του Τσάντλερ»στο Λος Άντζελες.

Η τελευταία σοβαρή σχέση του Μάθιου Πέρι ήταν με την ηθοποιό Λίζι Κάπλαν από το 2006 έως το 2012.