Στην φωλιά των Κου Κου: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση από αγαπημένη σειρά του ALPHAtv

Αυτό το όνομα δεν το περίμενε κανείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στην φωλιά των Κου Κου: Ανακοινώθηκε η αποχώρηση από αγαπημένη σειρά του ALPHAtv

Ανακοινώθηκε μέσα την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» μια αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς, από αγαπημένη καθημερινή σειρά του ALPHAtv η οποία σαρώνει σε τηλεθέαση εδώ και αρκετά συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται στο κανάλι.

Την πληροφορία μετέφερε αποκλειστικά, ο δημοσιογράφος της εκπομπής Γιάννης Πουλόπουλος, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες για τον λόγο που πάρθηκε η απόφαση αυτή.

Αυτός είναι η ηθοποιός που αποχωρεί από την σειρά του ALPHA σύμφωνα με την Φωλιά των Κου Κου

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός θέλησε να θέλησε να ολοκληρώσει το ρόλο του στη σειρά, καθώς όπως δήλωσε δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού. Πρόκειται λοιπόν για τον Μιχάλη Μαρίνο, από την σειρά «Έλα στη θέση μου».

Έλα στη θέση μου ALPHAtv αποχώρηση Μιχάλη Μαρίνου

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με τον δημοσιογράφο, αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση από τη σειρά. Καθώς, τις επόμενες ημέρες, θα γίνουν γνωστές και άλλες. Δείτε ωστόσο, ποιας πρωταγωνίστριας η κόρη πάσχει από τον σύντροφο της αϋπνίας.

Δείτε τα δυο τελευταία επεισόδια της σειράς του ALPHAtv, Έλα στη θέση μου

Πέμπτη 11 Ιουνίου – Επεισόδιο 144

Η Φαίη μαθαίνει για τη σχέση του Βλάση με τη Μαρίνα και απογοητεύεται. Ο Ζούβας και ο Φώτης καταλήγουν στο σπίτι Προκοπίου χωρίς να ξέρουν γιατί τους έδιωξαν οι γυναίκες τους, την ώρα που ο Αχιλλέας και η Φαίη κλέβουν αρχεία από τον υπολογιστή της Ρενάτας για να εμποδίσουν το δανεισμό της ΒιοΣόφο. Θα προλάβει η Ζωγραφιά να τους σταματήσει; Θα αποκαλύψει ο Μάρκος στη Ρενάτα τι συμβαίνει;

Παρασκευή 12 Ιουνίου – Επεισόδιο 145

Ο Ζούβας με τον Φώτη αναρωτιούνται γιατί τους πέταξαν οι γυναίκες τους από το σπίτι ενώ ο Σήφης ανακαλύπτει τα μπιτόνια με το λάδι στο Χημείο και ζητάει εξηγήσεις από τον Ζαχαρία. Ο Αχιλλέας έρχεται στα χέρια με τον Βλάση τυφλωμένος από τη ζήλια του για τη Ρενάτα και η Σύλβια επισκέπτεται στον Μάρκο στη Sofo προκειμένου να του αποκαλύψει την αλήθεια για την κομπίνα του Ζούβα με τα καλλυντικά. Τι ψάχνει ο Βλάσης στο κινητό της Μαρίνας; Πώς θα αντιδράσει η Ρενάτα όταν μάθει ότι η Φαίη ζήτησε χρήματα από τον Βλάση για την εταιρία; Και τέλος, θα καταφέρουν ο Αχιλλέας με τη Φαίη να πάρουν το δάνειο από την τράπεζα;