Θοδωρής Μαραντίνης: Το απίστευτο σχόλιο του για την...διάλυση των Onirama

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Το απίστευτο σχόλιο του για την...διάλυση των Onirama

Οι Onirama «έκλεισαν» 20 σαν συγκρότημα και το γιόρτασαν στην Drine in συναυλία που πραγματοποιήθηκε στην Γλυφάδα. Μάλιστα, στις δηλώσεις τους στις κάμερες, ο Θοδωρής Μαραντίνας έκανε μια απίστευτη δήλωση για την διάλυση τους.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην συναυλία όπου απόλαυσε αγαπημένες επιτυχίες τους μέσα στα αυτοκίνητα τους, κρατώντας έτσι τις κατάλληλες αποστάσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, με αφορμή τη συναυλία, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στην πορεία του συγκροτήματος, αποκαλύπτοντας πως πολλές φορές έχουν υπάρξει στιγμές που έχουν σκεφτεί να διαλύσουν.

Θοδωρής Μαραντίνης Onirama

«Πολλές φορές έχει τύχει να θέλουμε να διαλύσουμε τους Onirama. Είναι πολύ λογικό. Εδώ ένα συνεργάτη έχεις έξι μήνες στη δουλειά και αρχίζεις και έχεις γκρίνιες. Φαντάσου 20 χρόνια, ξεκινήσαμε έξι άτομα, τα τελευταία δέκα χρόνια είμαστε πέντε. Σαφώς υπάρχουν τριβές αλλά επειδή και η φιλία και η τέχνη μας είναι λίγο πιο πάνω από τους εγωισμούς μας, καταφέραμε να φτάσουμε στα 20 χρόνια και ανυπομονούμε για τα επόμενα 20. Ο πιο γκρινιάρης είμαι εγώ» ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες του από όταν ήταν ακόμη με την Σίσσυ Χρηστίδου, από την παραλία. Δεν έχουν φίλτρα και ρετούς.

O Θοδωρής Μαραντίνης όταν δεν κάνει πρόβες με τους Onirama περνάει χρόνο με τα παιδιά του

Την πρώτη του βόλτα έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης με τον γιο του μετά το τέλος της καραντίνας. Πλέον βγαίνουμε από το σπίτι μας, με προσοχή όπως αρμόζει ακόμα, ωστόσο μπορούμε να κυκλοφορούμε και να απολαμβάνουμε την έξοδο μας.

Τέλος έλαβε η καραντίνα και πλέον μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς να χρειάζεται να στείλουμε μήνυμα στο 13033.Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποφάσισε να το γιορτάσει με τον έναν από τους δυο γιους του.

Συγκεκριμένα,οι δυο τους πήραν τα ποδήλατα τους και απόλαυσαν μια βόλτα στη φύση. Το γεγονός έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Δείτε ωστόσο τον ίδιο να τοποθετείται πάνω στο θέμα της πανδημίας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Θοδωρής Μαραντίνης βόλτα γιοι