Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Παππά - Τι συμβαίνει;

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Παππά - Τι συμβαίνει;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η Χριστίνα Παππά και έκανε γνωστό το περιστατικό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός - επιχειρηματίας δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό της μητέρας της.

Η Χριστίνα Παππά είναι καθημερινή χρήστης των social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την προσωπική της ζωή. Από εξορμήσεις της, βόλτες με φίλους, αλλά και από το αγαπημένο της νησί, την Μύκονο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Χριστίνα Παππά βρίσκεται στο νοσοκομείο

Πριν λίγες ώρες ωστόσο, έκανε γνωστό ένα δυσάρεστο γεγονός. Η μαμά της χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω υγείας, με αποτέλεσμα να τους ανησυχήσει όλους.

Η Χριστίνα Παππά, βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της και δεν την αφήνει λεπτό. Στον προσωπικό της λογαριασμό μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία πόζαραν μαζί, με τη μητέρα της να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Στη λεζάντα της, θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους την φρόντισαν και να τους συγχαρεί για τη δουλειά τους, ενώ μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα της, αποκαλύπτοντας και το λόγω που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

«Μάνα είναι μόνο μια!! Ότι κ να μου κάνει, όσο κ αν μαλώνω, χάνω τον κόσμο στην ιδέα ότι μπορεί κάτι να της συμβεί! Μανούλα μου σ αγαπώ παρά μα παρά πολύ !! Παρακαλώ την Παναγία να σε έχει πάντα καλά μανούλα μου! Ευχαριστώ πολύ το νοσοκομείο Ασκληπιείο την διεύθυνση τον καταπληκτικό γιατρό νευροχειρουργό Χρήστο Γώγο την αναισθησιολόγο Μαρία Ράχη και όλες τις νοσοκόμες! Ένα μεγάλο μπράβο για την συνέπεια την προσοχή, όλα!!» , έγραψε.

Χριστίνα Παππά μητέρα νοσοκομείο

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει «σκάσει» λίγες ημέρες μετά την απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός, στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Δείτε εδώ τι είχε πει η παρουσιάστρια.