Γενέθλια για τον Άνθιμο Ανανιάδη - Αυτή είναι η ηλικία του

Τα πόσα έκλεισε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γενέθλια για τον Άνθιμο Ανανιάδη - Αυτή είναι η ηλικία του

Γενέθλια είχε χθες ο Άνθιμος Ανανιάδης και αυτή είναι η ηλικία του. Ο γνωστός ηθοποιός, γιόρτασε τη μέρα αυτή με τα αγαπημένα του πρόσωπα και έδειξε την ξεχωριστή τούρτα που του ετοίμασαν για να γιορτάσει.

Τα γενέθλιά του είχε χθες ο Άνθιμος Ανανιάδης που συμπλήρωσε τα 35 του χρόνια.

Ο γνωστός ηθοποιός, γιόρτασε τη μέρα αυτή κοντινά του πρόσωπα ενώ μοιράστηκε και με διαδικτυακούς του φίλους την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων του.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της τούρτας του στην οποία όπως θα δείτε απεικονίζεται εκείνος πάνω σε μια σανίδα του σερφ και από κάτω ένας καρχαρίας έτοιμος να τον κατασπαράξει. Δείτε ωστόσο τι έκανε πριν λίγο καιρό ο ηθοποιός στους δρόμους της Αθήνας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Λύγισε on air ο Άνθιμος Ανανιάδης για τον Κώστα Βουτσά - «Είχαμε αυτή την ανιδιοτελή αγάπη...»

Ο Άνθιμος Ανανιάδης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μιλώντας για τον Κώστα Βουτσά και τη σχέση που είχαν, δε δίστασε και λύγισε on air, εξηγώντας πως ήταν τόσο κοντά με τον ηθοποιό που οι δυο τους είχαν μία ανιδιοτελή αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για την υπέροχη σχέση που είχε με τον Κώστα Βουτσά, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που τον μεγάλωσε.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, θέλησε να εξηγήσει το πόσο κοντά ήταν με τον Κώστα Βουτσά αλλά και το τι ένιωθε ο ένας για τον άλλον, με τον ηθοποιό να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να βουρκώνει στον αέρα της εκπομπής.

Τα λόγια του για τον άνθρωπο που τον μεγάλωσε ήταν πολύ συγκινητικά, ενώ καρδιές ράγισε και η Αλίκη Κατσαβού πριν από μερικές μέρες όταν θυμήθηκε ένα υπέροχο στιγμιότυπο με τον Κώστα Βουτσά.

Τα λόγια του Άνθιμου Ανανιάδη για τον Κώστα Βουτσά που τον έκαναν να λυγίσει

«Εμένα μου έδωσε ουσία ζωής, μου έδωσε πραγματική ύπαρξη ανιδιοτελώς χωρίς να περιμένει τίποτα», είπε και συμπλήρωσε:

«Λέγαμε ο ένας τον άλλον ο σκύλος μου και ο σκύλος του, γιατί είχαμε αυτή την ανιδιοτελή απίστευτη αγάπη, η οποία δεν σταματούσε πουθενά ήμασταν απλά ο ένας για τον άλλον χωρίς να περιμένει κάτι ο ένας από τον άλλον και μακάρι όλος ο κόσμος να έχει πραγματικά τέτοιου είδους σχέσεις που βασίζονται στην πίστη και βασίζονται σε πράγματα που οδηγούν ο ένας τον άλλον προς το καλύτερο. Είναι τεράστια τιμή που ο Κώστας έλεγε όλα αυτά για μένα» ήταν τα λόγια του.

Άνθιμος Ανανιάδης Κώστας Βουτσάς