Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με το γιο της - Με ατημέλητα μαλλιά και φόρμα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Έτσι περνάει τις ώρες της εκτός δελτίου του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Την «τσάκωσαν» με το γιο της - Με ατημέλητα μαλλιά και φόρμα η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ

Με το γιο της «τσάκωσαν» οι φωτογράφοι την Σία Κοσιώνη στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια με ατημέλητα μαλλιά και φόρμα, δεν είχε καμία σχέση με την σοβαρή κυρία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μικρό Δήμο, καρπό του έρωτα της με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη. Είναι κύρια προτεραιότητα της, για αυτό και με το που φεύγει από το κανάλι, τελειώνοντας με όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, του αφιερώνεται.

Τώρα που ο καιρός είναι φουλ καλοκαιρινός, οι δυο τους απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Πριν από μερικές ημέρες, η κάμερα τους «τσάκωσε» σε βόλτα τους με το καρότσι. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να σταματήσει για να συνομιλήσει με γνωστούς της.

Πιο χαλαρή από ποτέ, φορώντας φόρμα, χωρίς μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, απόλαυσε κάθε λεπτό με το γιο της. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα τους απαθανάτισε και στην θάλασσα, με την παρουσιαστρια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Δείτε τις paparazzi φωτογραφίες.

Σία Κοσιώνη γιος βόλτα

Σία Κοσιώνη έξοδος

Σία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης

Σία Κοσιώνη: Άλλος άνθρωπος εκτός κάμερας ΣΚΑΙ με το γιο της - Στη μέση του δρόμου με γλειφιτζούρι στο χέρι

Μπορεί μπροστά στις κάμερες του ΣΚΑΙ, η Σία Κοσιώνη σαν σωστή επαγγελματίας να είναι σοβαρή και μετρημένη, εκτός κάμερας όμως γίνεται και πάλι παιδί. Ο φακός του Youweekly.gr την έπιασε στη μέση του δρόμου να παίζει με τον γιο της και να κρατάει γλειφιτζούρι στο χέρι.

Η καραντίνα τελείωσε, μπαίνουμε σε μία νέα καθημερινότητα, για την Σία Κοσιώνη ωστόσο μία σταθερά παραμένει και της δίνει απεριόριστη χαρά. To YOU τη συνάντησε την περασμένη εβδομάδα να χαίρεται απλές, όμορφες και καθημερινές στιγμές μαζί με τον μικρό Δήμο, σε περίπτερο επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη στο περιοδικό You

Τα παιχνίδια της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ με τον γιο της δεν περιγράφονται, αφού για λίγες ώρες γίνεται κι εκείνη παιδί μαζί του, κάνοντας του γκριμάτσες και αστεία, με εκείνον να της χαμογελάει και να την κάνει να λιώνει. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως η δική του παρέα είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων για την ανκοργούμαν, που ετοιμάζεται να κλείσει τα 40 στις 16 Μαΐου, περιτριγυρισμένη από αγαπημένα της πρόσωπα και απαλλαγμένη από το άγχος των περιορισμένων μετακινήσεων και των SMS.

Φωτογραφίες από τα παιχνίδια της Σίας Κοσιώνη στη μέση του δρόμου με τον γιο της

Σια Κοσιώνη στη μέση του δρόμου με τον γιο της

Στο πλευρό της σίγουρα θα βρίσκεται και ο σύζυγό της Κώστας Μπακογιάννης, που είχε αυξημένο φόρτο εργασίας τις τελευταίες μέρες, με τις υποχρεώσεις του ως δήμαρχος Αθηνών, στο δήμο δηλαδή που είχε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας.