MasterChef: Ο Γιώργος μιλάει πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Ο Γιώργος μιλάει πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία

Ο Γιώργος μιλάει πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης αποχώρησε χθες από το MasterChef και σήμερα βγήκε, μέσω Skype από την Ολλανδία, στον αέρα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”. Όπως ήταν φυσικό, ο απάντησε και για τη σχέση του με την Κατερίνα Λένη.

«Ο παππούς μου μού έλεγε πάντα “όταν ο ένας δεν θέλει, οι δύο δεν μαλώνουν” κι εγώ έτσι έχω μεγαλώσει στη ζωή μου. Το περίμενα ότι η Κατερίνα δεν με συμπαθούσε, αλλά υπήρχαν άλλα άτομα μέσα στο σπίτι που δεν συμπαθούσε πολύ παραπάνω, όπως η Ντέμη που μάλωναν σαν το σκύλο με τη γάτα πάρα πολλές φορές.

Απλά επέλεξε εμένα σαν στόχο. Είχαμε τρεις στιγμές που τσακωθήκαμε, τρεις καλές στιγμές και τρεις κακές. Οι κακιές ήταν οι τσακωμοί που κάναμε. Η πρώτη ήταν στην πρώτη ψηφοφορία, όταν είχε την κάρτα και μας είπε ανέντιμους και έλεγε κι άλλα που δεν θυμάμαι… Μέσα στο σπίτι είχαμε μια διαφωνία και εξοργίστηκε τότε που μου έλεγε “εγώ θα σε πετάξω έξω από το σπίτι”, τα παιδιά γνωρίζουν γιατί την άκουγαν. Και η τρίτη φορά που μαλώσαμε ήταν στο συμβούλιο, τότε που της έκανα τη χειρονομία», είπε αρχικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

«Οι καλές στιγμές ήταν τότε που της έβαλα την ποδιά γιατί τότε δεν μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη τελείως, ήταν στον δικό της κόσμο, ήταν στεναχωρημένη. Και πήγα και της είπα ότι όλα καλά μεταξύ μας, δεν κρατάω καμία κακία. Η άλλη ωραία στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ γλυκιά και την ευχαριστώ για το κούρεμα.

Και η τρίτη φορά ήταν λίγο πριν φύγω, ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε “πρέπει να πάρεις λίγο τα πάνω σου, έχεις πέσει, δεν φαίνεσαι καλά ψυχολογικά, μην τα παρατάς”. Όταν ζυγίζω αυτά τα λόγια με τον χαρακτήρα της Κατερίνας που δεν γνωρίζω, και πίστευα ότι δεν με συμπαθεί, όχι ότι δεν με συμπαθεί τόσο πολύ.

Στο σπίτι μέσα δεν υπήρχαν συγκρούσεις με την Κατερίνα, δεν υπήρχε πρόβλημα στη συμβίωση. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια πράγματα από την Κατερίνα για τον χαρακτήρα μου, ότι είμαι διπρόσωπος, χειριστικός… Αν τα ήξερα αυτά μπορεί να έλεγα κάποια πράγματα ή να αιτιολογούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν γνώριζα ότι συμβαίνουν αυτά πίσω από τις κάμερες», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Ο μάγειρας μετά την έξοδο του από το παιχνίδι πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε να συναντήσει την Λότους με την οποία όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου για την οποία μιλούσε από την αρχή των γυρισμάτων.

Γι’ αυτό ο Γιώργος Λασκαρίδης έδωσε την κάρτα ασυλίας του MasterChef στη Μαρία Μπέη

«Ο Μπέλλος είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας, το έχει αποδείξει. Είναι και πολύ καλό παιδί, άσχετα με αυτά που λέει για μένα. Έχουμε κάνει πολύ καλή παρέα με τον Μπέλλο. Λίγο που έχω προλάβει να δω από τα επεισόδια, λέει κάποιες ατάκες εναντίον μου, αλλά νομίζω ότι δεν τα εννοεί…

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν πει διάφορα για μένα, ο Δημήτρης έχει πει τα λιγότερα… Αλλά επειδή μιλάμε για τον Δημήτρη τώρα κι επειδή τον θεωρούσα ντόμπρο, πως ότι κι αν γινόταν θα ερχόταν να μου το έλεγε. Όπως κι εγώ τότε που έδωσα την κάρτα στη Μαρία…

Με τη Μαρία δεν ήμασταν πολύ κοντά, είχε αρχίσει και εμένα να με κουράζει. Αλλά εκείνη τη στιγμή θεώρησα ότι πρέπει να κάνω κάτι δίκαιο. Και το βράδυ που γύρισα πίσω στο σπίτι άκουσα τα παιδιά να λένε ότι θα ψηφίσουν τη Μάρλεν για δικούς τους λόγους ο καθένας.

Τους είπα ότι δεν είναι δίκαιο και ότι “αν ψηφίσετε τη Μάρλεν, θα βγάλω τη Μάρλεν πάνω και θα κάτσετε μόνοι σας να βγάλετε τα μάτια σας”. Αλλά είπα στον Δημήτρη ότι αν ψηφίσετε δίκαια, δεν έχετε να φοβάστε τίποτα γιατί θα δώσω την κάρτα δίκαια. Ήθελα να παίξω δίκαια και θεωρώ δίκαιο που έδωσα την κάρτα στη Μαρία», είπε ο Γιώργος Λασκαρίδης.