Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού! Θέλει ή όχι;

Τι ανέφερε για την κόρη του

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού! Θέλει ή όχι;

O Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού. Θα έκανε ένα αδερφάκι στην Εύα ή όχι; « Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι» είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "The 2Night Show" ήταν το βράδυ της Τετάρτης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή αν θα ήθελε να κάνει ένα δεύτερο παιδάκι. Δείτε ωστόσο, την απίστευτη μεζονέτα του με την Κατερίνα Γερονικολού.

«Δεν είναι μέσα στα “θέλω” μου να ξανακάνω παιδί, τουλάχιστον τώρα. Ποτέ μη λες ποτέ. Προς το παρών απολαμβάνω την κόρη μου έτσι και αλλιώς και έχω όλη την προσοχή. Φαντάζομαι θα υπήρχαν και ζήλιες, αν υπήρχε και άλλο παιδάκι. Θα ήθελα σίγουρα να έχει ένα αδελφάκι η Εύα, θα ήταν καλό αλλά ίσως έπρεπε να γίνει τα προηγούμενα χρόνια, ηλικιακά», απάντησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Αυτή ήταν η αντίδραση του όταν είδε στο Τατουάζ την Γερονικολού να φιλάει τον Ντάνο

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2 night show» βρέθηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίο αναφέρθηκε σε όλα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση του, όταν είδε την Κατερίνα Γερονικολού, να φιλάει στο στόμα στην σειρά «Τατουάζ» όπου πρωταγωνιστούσε, τον Ντάνο.

Λίγο πριν συναντήσει τον παρουσιαστή ο ηθοποιός, συναντήθηκε backstage με τις Μύγες. Ο Θανάσης Πασσάς, ο Φάνης Λαμπρόπουλος και ο Νικόλας Ράπτης με το δικό τους χιούμορ έκαναν πικάντικες ερωτήσεις στον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Έτσι αντέδρασε ο Τσιμιτσέλης στο φιλί της Γερονικολού με τον Ντάνο στο Τατουάζ

Μια από αυτές ήταν: «Η Κατερίνα έπαιζε στο “τατουάζ” το σήριαλ με τον Ντάνο. Ντόμπρα τώρα! Πως ένιωθες που καθόσουν σπίτι στον καναπέ έβαζες να δεις το “τατουάζ” και ο Ντάνος φάσωνε την κοπέλα σου;».

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης απάντησε: «Εντάξει τώρα φάσωμα...Εντάξει ηθοποιοί είμαστε δεν...».

Γιάννης Τσιμιτσέλης Κατερίνα Γερονικολού Τατουάζ