Μαρία Ψηλού: Γάμος για την Σταρ Ελλάς λίγο πριν γεννήσει - Εντυπωσιακό το νυφικό της

Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Ψηλού: Γάμος για την Σταρ Ελλάς λίγο πριν γεννήσει - Εντυπωσιακό το νυφικό της

Γάμος για την Σταρ Ελλάς, Μαρία Ψηλού λίγο πριν γεννήσει. Τις ζωές τους ένωσαν σήμερα το εντυπωσιακό μοντέλο και ο αγαπημένος της Κωνσταντίνος Ψηλός, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους.

Η Μαρία Ψηλού που σε λίγες μέρες πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, εμφανίστηκε στο δημαρχείο με ένα εντυπωσιακό νυφικό κλέβοντας την παράσταση και μαγνητίζοντας τα βλέμματα των λιγοστών καλεσμένων που παρακολούθησαν την τελετή.

Λίγες ώρες μετά η ίδια έκανε γνωστή την είδηση δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες με το εντυπωσιακό νυφικό της. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ένα ακόμη μοντέλο έφερε στον κόσμο το τρίτο του παιδί.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Μαρία Ψηλού: Οι πρώτες φωτογραφίες της Σταρ Ελλάς με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η Μαρία Ψηλού, Σταρ Ελλάς 2017, ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό πως περιμένει το πρώτο της παιδί. Τώρα ήρθαν στη δημοσιότητα οι πρώτες της φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα. Η καλή της φίλη Ιωάννα Μιχαλέα δημοσίευσε τα τρυφερά στιγμιότυπα.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το μοντέλο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη του. Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, θα παντρευτεί και με πολιτικό γάμο, αφού ο κορωνοϊός χάλασε τα σχέδια που είχαν για θρησκευτικό γάμο.

Χθες ο σύντροφος της είχε την ονομαστική του γιορτή και η καλή τους φίλη, Ιωάννα Μιχαλέα θέλησε να τους ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Αυτή είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η Μαρία Ψηλού ποζάρει πιο όμορφη και πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Δείτε την ανάρτηση:

Μαρία Ψηλού έγκυος