MasterChef: O Γιώργος αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη Λότους

Τι είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: O Γιώργος αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη Λότους

O Γιώργος από το MasterChef αποκάλυψε το παρασκήνιο της πρότασης γάμου στη Λότους. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής αναφέρθηκε στο πως έγινε αλλά και πότε έγινε η ρομαντική αυτή του κίνηση

Ο Γιώργος Λασκαρίδης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του MasterChef. Σήμερα το πρωί, μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και μίλησε μεταξύ άλλων και για τη πρόταση γάμου που έκανε στην αγαπημένη του, Λότους, πριν από λίγο καιρό.

“Η Λότους για μένα είναι ότι πιο όμορφο έχει συμβεί στη ζωή μου και είναι η γυναίκα που θέλω να έχω δίπλα μου σε όλη τη ζωή μου. Η πρόταση γάμου έγινε στις 3 Μαΐου ανήμερα των γενεθλίων της. Πέρυσι στα γενέθλια μου τη γνώρισα και τώρα της έκανα δώρο εμένα για τα γενέθλια της.

Το είχα πει στα αδέρφια της και το τήρησα. Είμαστε πολύ καλά. Του χρόνου το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος στην Κρήτη για να μπορούμε να είμαστε όλοι μαζί”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

MasterChef - Γιώργος Λασκαρίδης: Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχώρηση του και η πρόταση γάμου

Τις πρώτες αναρτήσεις στο λογαριασμό του στο Instagram έκανε ο Γιώργος Λασκαρίδης μετά την αποχώρηση του από το MasterChef το βράδυ της Τετάρτης 10/6. Τι είπε για το ολικό lockdown που έζησε μαζί με τη σύντροφό του, εκτός Ελλάδος, αλλά και την πρόταση γάμου;

Ο μάγειρας μετά την έξοδο του από το παιχνίδι πήρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγε να συναντήσει την Λότους με την οποία όπως αποκαλύφθηκε πρόκειται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, καθώς της έκανε την πολυπόθητη πρόταση γάμου για την οποία μιλούσε από την αρχή των γυρισμάτων.

Έτσι λοιπόν τις πρώτες του αναρτήσεις ο Γιώργος Λασκαρίδης τις έκανε από την Νότια Αφρική με την σύντροφό του να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

«Μια από τις ομορφότερες στιγμές μετά τον διαγωνισμό του @masterchefgr όταν πήρα το πρώτο αεροπλάνο και προσγειώθηκα στην Νότιο Αφρική. Εκεί συνάντησα την αγάπη της ζωής μου @lotusvrijma και μας περίμεναν 2 από τους ποιο όμορφους μήνες τις ζωής μου, σε ολικό lockdown σε ένα χωριό εκτός πλουτισμού στις ακτές του ινδικού ωκεανού. Πραγματικά η καθημερινότητα μας ήταν ονειρική σε ένα μέρος που δεν είχε ηλεκτρισμό και σχεδόν έφτανε το νερό για να το μοιράζονται οι κάτοικοι τις περιοχής. Το πως καταφέραμε να γυρίσουμε πίσω αυτό είναι σίγουρα ένα καλό σενάριο για ταινία. Σύντομα ελπίζω να ολοκληρώσω τα βίντεο που ετοιμάζω για να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου ταξιδεύοντας σε μια απομονωμένη περιοχή εν καιρό κορονοϊού και lockdown», έγραψε στην πρώτη ανάρτηση του.

Η ανάρτηση και η αποκάλυψη για την πρόταση γάμου

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λασκαρίδης, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με την Λότους, την ώρα που βρισκόντουσαν αγκαλιά στο κρεβάτι. Ενώ επιβεβαίωσε και την πρόταση γάμου που της έκανε.

«Όταν καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο, που να τον αγκαλιάζεις σφιχτά ακόμα και την ώρα που κοιμάσαι, μην έχεις αμφιβολίες αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής σου. Εγώ βρήκα τον άνθρωπο μου και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που το μοιράζομαι μαζί σας. She said yes».