Μελίνα Ασλανίδου: «Έσκασε» το νέο της βήμα - Έγινε αποκάλυψη ότι...

Χαρμόσυνα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μελίνα Ασλανίδου: «Έσκασε» το νέο της βήμα - Έγινε αποκάλυψη ότι...

Το νέο της επαγγελματικό βήμα αποκάλυψε η Μελίνα Ασλανίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η τραγουδίστρια έβγαλε καινούριο τραγούδι και πρόκειται να είναι η νέα επιτυχία του φετινού καλοκαιριού.

Η τραγουδίστρια με μια ανάρτηση της έκανε γνωστό πως για ακόμη μια φορά συνεργάστηκε με τον επιτυχημένο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους και δημιούργησαν μαζί το κομμάτι «Δεν βάζεις μυαλό»

Οι δυο τους μάλιστα ετοιμάζουν σύντομα νέο δίσκο που αναμένεται να βγει μέσα στο επόμενο διάστημα, μετά το νέο single που κυκλοφόρησαν εν μέσω καραντίνας με τίτλο «Γειά Σου» από την Panik Records.

Η Μελίνα Ασλανίδου λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την επίσημη φωτογραφία του νέου της τραγουδιού και όπως ήταν λογικό και επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.

Να σημειώσουμε πως η Μελίνα Ασλανίδου συνεργάστηκε και με τον Χρήστο Μάστορα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Αντώνη Ρέμο, την Δέσποινα Βανδή και τον Στέλιο Ρόκκο.

Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για το χαρμόσυνο γεγονός

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά με αναρτήσεις που πραγματοποιεί, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Μεταξύ άλλων που δημοσίευσε, έκανε και μια αποκάλυψη για ένα χαρμόσυνο γεγονός που είχε κάνει γνωστό, πριν μερικές εβδομάδες.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε το τραγούδι της. Αφού με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, τραγούδησαν live το κομμάτι που έχει τον τίτλο «Γειά σου».

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ....Σαν Μάνα εξ ουρανού ήρθε αυτό το δώρο.. σας ευχαριστώ που με επιλέξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτόν τον υπέροχο δημιουργό και αγαπημένο μου φίλο.. οι συνθήκες εγκλεισμού αλλά γεμάτες αγάπη από εμάς για εσάς.. #menoumespiti #geiasou @theofanousg https://youtu.be/mufOxdkoL34», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ακούστε το εδώ