Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το "καυτό" φόρεμα που μοίρασε "εγκεφαλικά" στο J2US

Ντύθηκε Barbie και τους "τρέλανε" όλους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το

Για τη νέα της εμφάνιση στο J2US, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να ντυθεί σαν την Babrie και να βάλει το πιο "καυτό" φόρεμα. Η εκρηκτική εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής, μοίρασε για ακόμα μία φορά, πολλαπλά "εγκεφαλικά".

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φροντίζει να εντυπωσιάζει με κάθε look της. Τα Σάββατα η θερμοκρασία ανεβαίνει όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανεβαίνει στη σκηνή και όχι άδικα, αφού οι αναλογίες της έχουν γίνει απλά υπέροχες.

Στο νέο επεισόδιο του δημοφιλούς show που θα δούμε αύριο βράδυ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μεταμορφώθηκε σε Barbie και η εφμάνισή της έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις. Βέβαια να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος δε δίστασε να κάνει ένα σχόλιο για τη φωνή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε εδώ τι είπε.

Αυτό είναι το "καυτό" φόρεμα που επέλεξε να φορέσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Barbie

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου J2US

Χαμός έγινε και με την "καυτή" εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Μύκονο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επισκέφθηκε τη Μύκονο το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, και με το "καυτό" λευκό σορτσάκι που επέλεξε να φορέσει, κατάφερε να κάνει τα στενά του νησιού να "αναστενάξουν". Εμφανώς αδυνατισμένη η παρουσιάστρια έκλεψε και πάλι τις εντυπώσεις.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου είναι εμφανής. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δουλέψει πολύ σκληρά πάνω στον εαυτό της και το σώμα της και έχει καταφέρει ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Προκειμένου να ξεσκάσει για λίγο από την καθημερινότητά της και από το φορτωμένο πρόγραμμά της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποφάσισε να πάει στη Μύκονο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Η εμφάνισή της στα σοκάκια του νησιού ήταν απλά εντυπωσιακή. Με ένα total white look και πολύ ξεχωριστά αξεσουάρ, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κατάφερε να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Μιας και λέμε ωστόσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ρίξτε μια ματιά στις αποκαλύψεις που έκανε για την προσωπική της ζωή.

Αυτό είναι το look της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το λευκό σορτσάκι

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κιλάΚωνσταντίνα Σπυροπούλου Μύκονος