Συγκλονίζει ο Σώτης Βολάνης: «Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε...»

«Κάγκελο» όλοι στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Σώτης Βολάνης: «Κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα και μου είπε...»

Ο Σώτης Βολάνης εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, σχετικά με το πώς κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα για να του μιλήσει και να τον παρακινήσει να επιστρέψει στο τραγούδι.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε χαθεί για λίγο καιρό από το προσκήνιο, ωστόσο πλέον έχει αποφασίσει να επιστρέψει δυναμικά στις πίστες και να αφήσει πίσω του αυτή την περίοδο απραγίας.

Ο Σώτης Βολάνης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως αυτό που τον έκανε να πάρει την απόφαση να γυρίσει στο τραγούδι, ήταν η επικοινωνία που είχε με το Άγιο Πνεύμα.

Ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια είχε αποκαλύψει πως έβγαινε μεθυσμένος στις πίστες. Δείτε εδώ τα συγκλονιστικά λόγια του.

Σώτης Βολάνης Άγιο Πνεύμα

Αυτή την εμπειρία από το Άγιο Πνεύμα μοιράστηκε ο Σώτης Βολάνης

«Ήμουν κλεισμένος σε ένα δωμάτιο πριν από 5 χρόνια στους γονείς μου που έμενα και ξαφνικά κατέβηκε το Άγιο Πνεύμα στο μυαλό μου και μου λέει "τι κάθεσαι κλεισμένος στο δωμάτιο. Σήκω. Σου έχω δώσει τόσα χαρίσματα για να τα χαρεί ο κόσμος και να τα απολαύσει και εσύ πήγες και τα κλείδωσες μέσα σε ένα δωμάτιο". Έφαγα φλας. Σήκω λοιπόν και να δώσεις τα χαρίσματα να δώσεις τα χαρίσματα στον κόσμο που σε αγαπάει να τα χαρεί…», ήταν τα λόγια του.

Η κόντρα του Σώτη Βολάνη με την Πάολα

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σώτης Βολάνης ανέφερε δημόσια πως η τραγουδίστρια «του ξηγήθηκε αχάριστα».

Η Πάολα έσπευσε να απαντήσει δημοσίως, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν πικραμένος από μένα; Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι, ούτε κάναμε παρέα. Μια φορά είχαμε βρεθεί για να γράψουμε το τραγούδι. Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω. Αλήθεια; Εγώ ποτέ δεν του ξηγήθηκα αχάριστα. Δεν πειράζει, να είναι καλά. Δεν έχει βάση αυτό, είναι άσχετο τελείως».