Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα από το The Voice

Έτσι αντέδρασε ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», και απάντησε στην είδηση για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα από τη νέα σεζόν του The Voice, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο θα τον στεναχωρήσει πολύ.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν πρόκειται να δούμε τη Χριστίνα Μπόμπα και του χρόνου, στην παρουσίαση του The Voice.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να είναι μέλος της ομάδας του μουσικού show. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ. Για το λόγο αυτό, σήμερα το πρωί, η εκπομπή του Star θέλησε να ρωτήσει τον Γιώργο Λιανό πώς βλέπει αυτή την εξέλιξη.

The Voice Χριστίνα Μπόμπα

Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα

«Έχω την ενημέρωση ότι το Voice θα ξεκινήσει… Με τη Χριστίνα δεν έχω μιλήσει, κάπου είχε φύγει τριήμερο στη Μύκονο. Δεν έχουμε πει αν θα κάνουμε κάτι και από ότι ξέρω η Χριστίνα κάνει και κάποια άλλα πράγματα μόνη της, τα οποία είναι πολύ ωραία… Αν δεν είναι θα μου λείψει, φυσικά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.

Ο Γιώργος Λιανός είχε ξεκαθαρίσει και ποια ήταν τα μέτρα που είχε λάβει όταν έμαθε ότι η Χριστίνα Μπόμπα έχει κορωνοϊό

«Μίλησα μαζί της γιατί ήμασταν μαζί την Καθαρά Δευτέρα και αγχώθηκα λιγάκι, έχουμε και μικρά παιδιά. Το κόλλησε από ότι έμαθα το Σαββατοκύριακο. Ήταν με μια παρέα στον Παρνασσό και ήταν ένας τύπος, ο οποίος ήρθε από εξωτερικό και της έφερε και ένα δωράκι.

Υπεύθυνη στάση είναι αυτή (σ.σ. το βίντεο στο Instagram). Από τη στιγμή που είσαι ένα πρόσωπο που έρχεσαι σε επαφή με πολύ κόσμο, καλό είναι να ενημερώσεις. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο άμεσος τρόπος.

Έχει ανακοινωθεί ότι είμαι κι εγώ φορέας.Παιδιά δεν είμαι, ηρεμήστε. Δεν φαντάζεσαι πόσα τηλέφωνα δέχτηκα χθες και προχθές. Λες και μένω μαζί στο σπίτι με την Χριστίνα και τον Σάκη. Όλοι θα πρέπει να προσέξουμε να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και τις συνευρέσεις» σημείωσε ο Γιώργος Λιανός.