Στον «πάγο» η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Τι συμβαίνει με το κανάλι

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στον «πάγο» η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ - Τι συμβαίνει με το κανάλι

Στον «πάγο» η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ προσωρινά. Αναμένονται όμως ραγδαίες εξελίξεις με το κανάλι και την παρουσιάστρια. Θα φύγει τελικά ή θα μείνει και την επόμενη σεζόν στην ίδια τηλεοπτική στέγη;

Πολλά λέγονται το τελευταίο διάστημα για την παραμονή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι του Φαλήρου. Τα χαμηλά νούμερα που σημειώνει μετά την μετακίνηση της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, έχει βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του σταθμού και όλοι βρισκόμαστε εν αναμονή της απόφασης που θα παρθεί.

Στον «πάγο» η Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» στο κανάλι αρχίζει και διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν. Ωστόσο μένουν δυο εκρεμμότητες, ο Γιώργος Λιάγκας και η Τατιάνα Στεφανίδου.

Το συμβόλαιο μάλιστα της δεύτερης τελειώνει στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου. Βέβαια αν και ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο, εμείς σας έχουμε γράψει τις σκέψεις της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της εκπομπής αυτή την στιγμή έχουν παγώσει τα ραντεβού στο κανάλι. Δεν έχουν γίνει τα ραντεβού της διοίκησης του σταθμού ούτε με την Τατιάνα Στεφανίδου, ούτε και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ωστόσο αναμένονται την επόμενη εβδομάδα ή τις επόμενες μέρες ραγδαίες εξελίξεις και για τις δυο πλευρές.

Το κανάλι θέλει να αλλάξει το concept του για να προμοτάρει την βραδινή σεζόν του σταθμού. Μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας συζητάει και για ένα late night project και να απομακρυνθεί από την μεσημεριανή σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν μάλλον η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι την επομένη σεζόν στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού.

Δείτε το βίντεο με το ρεπορτάζ: