Ξεσπά ο πατέρας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Ειπώθηκαν πολλά ψέματα»

Τι αναφέρει για την υπόθεση

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ξεσπά ο πατέρας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου: «Ειπώθηκαν πολλά ψέματα»

Ξεσπά ο πατέρας της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου για την υπόθεση που έγινε γνωστή στα μέσα. Ο ίδιος τονίζει πως «ειπώθηκαν» πολλά ψέμματα και πως η κόρη του δεν έχει σε τίποτα να κάνει με όσα την κατηγόρησαν.

Για την υπόθεση στην οποία ενέπλεξαν άδικα την κόρη του ίδιου και της Νατάσας Θεοδωρίδου επέλεξε να μιλήσει ο Τάκης Μπέτας στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών.

Το Secret μίλησε με τον κ. Μπέτα για την περιπέτεια της κόρης του, ο οποίος επισήμανε ότι «είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος. Μας χρεώσανε πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Δεν ήταν καθόλου καλό αυτό που συνέβη. Και όλοι έχουμε στενοχωρηθεί πολύ. Ειπώθηκαν πολλά ψέματα». Δείτε ωστόσο τι είπε και η κουμπάρα της Ελένη Μενεγάκη για την υπόθεση.

O ίδιος απαντώντας στην ερώτηση για ποιον λόγο στοχοποιήθηκε η κόρη του σημείωσε πως «εγώ είμαι ένας επιτυχημένος στον χώρο μου επιχειρηματίας, δραστηριοποιούμαι πολλά χρόνια. Η Νατάσα είναι μια καταξιωμένη ερμηνεύτρια, οπότε αντιλαμβάνεσαι γιατί έγινε αυτό το πράγμα».

Όσο για την κόρη του, ο ίδιος επισήμανε ότι «είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη» και συνέχισε μιλώντας για τη στάση ορισμένων ΜΜΕ. «Νομίζω ότι όλοι σχεδόν, εκτός από κάποιους, έκαναν πραγματικό ρεπορτάζ. Όταν μαθαίνεις κάτι, οφείλεις να βγάλεις και την άλλη πλευρά. Δεν βγάζεις ένα θέμα αν δεν το διασταυρώσεις, για να προλάβεις να πάρεις τα εύσημα. Δεν μπορείς να σπιλώνεις κόσμο και μετά να κάνεις ρεπορτάζ».

Κινείται νομικά η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η οικογένεια της Νατάσας Θεοδωρίδου όπως αποκάλυψε η εκπομπή Πρωινό, μέσα από ρεπορτάζ, το πρωί της Πέμπτης 11/6 είναι έτοιμη να κινηθεί νομικά σε όσους έκαναν αναπαραγωγή ψευδές ειδήσεις που αφορούσαν το πρόσωπο της κόρης της.

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας έκανε πάρτι στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ήταν θετική στον ιό με αποτέλεσμα να μολύνει αρκετό κόσμο - δείτε εδώ όλο το ρεπορτάζ που παίχτηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Το ρεπορτάζ έπαιξε παντού και μετά από λίγα 24ωρα κάποιοι τόλμησαν να πουν σύμφωνα με δικά τους αποκλειστικά ρεπορτάζ και πληροφορίες πως το κορίτσι αυτό ήταν η κόρη της τραγουδίστριας, Νατάσας Θεοδωρίδου.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, κ. Αγαπηνός, με άμεση ανακοίνωσή του διέψευσε το περιστατικό αυτό.

Η επίσημη ανακοίνωση της οικογένειας

«Η εντολέας μου ουδέποτε διοργάνωσε πάρτι και ουδέποτε διέσπειρε τον ιό COVID-19 σε καλεσμένους της όπως αναληθώς αναφέρεται στο σύνολο του ηλεκτρονικού Τύπου σήμερα.

Η εντολέας μου αποτελεί αριστούχο φοιτήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου City του Λονδίνου, όπου βρισκόταν κατά τις αναφερόμενες ημερομηνίες των υποτιθέμενων δεξιώσεων που της καταλογίζονται.

Η εντολέας μου αδίκως κατασυκοφαντείται ότι διέσπειρε τον ιό COVID-19 στη χώρα μας καθότι νόσησε και θεραπεύτηκε από τον ιό στο Ηνωμένο Βασίλειο ούσα α-συμπωματική από τις αρχές του Μαΐου, ήτοι ένα μήνα πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, την 01/06/2020, Σημειώνεται ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν καταγραφεί 289.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 40.883 θάνατοι.

η κόρη της Θεοδωρίδου έκανε πάρτι και κόλλησε κόσμο κορωνοϊό

Αντιλαμβάνεται κανείς τη σοβαρότητα των συκοφαντιών που εξαπολύονται εις βάρος της εντολέος μου και της οικογενείας της αναφορικά με ένα τόσο ευαίσθητο ιατρικό ζήτημα, το οποίο η ίδια υπέμεινε μόνη της σε μία χώρα που έχει σημειώσει δεκάδες χιλιάδες νεκρούς.

Η εντολέας μου ουδέποτε παραβίασε τον εγκλεισμό της ούτε βρίσκεται σε ιχνηλάτηση των επαφών της κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ούτε της επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση της καραντίνας ούτε έχουν αρχίσει δειγματοληπτικοί έλεγχοι στους μετέχοντες του υποτιθέμενου πάρτι. Όλα τα ανωτέρω αποτελούν αποδεδειγμένα ψεύδη, καθότι η εντολέας μου έχει προβεί σε τεστ αντισωμάτων στην Ελλάδα, σε επαφή με τις αρμόδιες Αρχές, οι οποίες της επιβεβαίωσαν ότι έχει αντισώματα της ασθένειας από την οποία είχε νοσήσει και είχε θεραπευτεί προ ενός μηνός.

Όλες δε οι υποτιθέμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες ότι συγγενικά της πρόσωπα νοσηλεύονται στην εντατική αποτελούν αισχρά ψεύδη και αντιβαίνουν σε κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία, καθότι ουδείς επικοινώνησε με την ίδια ή τους συγγενείς της ώστε να τα διασταυρώσει, ως όφειλε.

Η εντολέας μου σεβόμενη την ανησυχία του κοινού για το κρίσιμο ζήτημα της διασποράς του ιού COVID-19 και προφυλάσσοντας το κοινό από την διασπορά ψευδών ειδήσεων που ήδη έχουν προκαλέσει πανικό στην κοινότητα της Θεσσαλονίκης αδίκως (τουλάχιστον κατά το βαθμό που την αφορά και την εμπλέκει) ενημερώνει τους συντάκτες δημοσιογράφους για τα ανωτέρω αδιαμφησβήτητα γεγονότα ώστε να πράξουν τα δέοντα αποσύροντας τα αναφερόμενα ανακριβή δημοσιεύματα και αποκαθιστώντας μέσω της παρούσας την αλήθεια, θέτει δε τον εαυτό της στη διάθεσή τους για προσωπική επικοινωνία οιαδήποτε στιγμή. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, θα καταστεί προφανής ο σκοπός κερδοσκοπίας διά της διασποράς αναληθών γεγονότων, ενώ σημειώνεται ότι η ανωτέρω συμπεριφορά τιμωρείται αυστηρά από το άρθρο 191 του νέου Ποινικού Κώδικα: « Διασπορά ψευδών ειδήσεων» : 1. Όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις με αποτέλεσμα να προκαλέσει φόβο σε αόριστο αριθμό ανθρώπων ή σε ορισμένο κύκλο ή κατηγορία προσώπων, που αναγκάζονται έτσι να προβούν σε μη προγραμματισμένες πράξεις ή σε ματαίωσή τους, με κίνδυνο να προκληθεί ζημία στην οικονομία, στον τουρισμό ή στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή να διαταραχθούν οι διεθνείς της σχέσεις, τιμωρείται με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή».