Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα του

Έριξε το Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε φωτογραφία με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα του

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέβασε φωτογραφία μόνο με το με μαγιό και μας έδειξε πως είναι πραγματικά το σώμα του. Ο τραγουδιστής «έριξε» το Instagram σίγουρα και τρέλανε τις θαυμάστριες του, αφού τα σχόλια και τα likes έπεσαν «βροχή».

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δημοσίευσε την πρώτη του φωτογραφία με μαγιό για αυτό το καλοκαίρι και μας έδειξε το υπέροχο σώμα του.

Άλλωστε ο ίδιος φροντίζει να γυμνάζεται συχνά και προσέχει πολύ την διατροφή του και σίγουρα τα αποτελέσματα των δικαιώνουν. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός την περασμένη εβδομάδα είχε απολαύσει το πρώτο του ταξίδι μετά την καραντίνα και βρήκε ευκαιρία να ξεκουραστεί. Να πούμε πως έχει βρει και λίγο χρόνο μακριά από τα σχόλια που έχουν γίνει για το νέο του τραγούδι.

Εκεί μάλλον τράβηξε και μια φωτογραφία και αποφάσισε να τρελάνει τις θαυμάστριες του με την ανάρτηση στο Instagram.

Δείτε την φωτογραφία:

Κωνσταντίνος Αργυρός: Έφυγε από την Αθήνα - Που βρέθηκε και με... ποιον;

Από την Αθήνα έφυγε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για το τριήμερο και επισκέφθηκε αγαπημένο νησί των Κυκλάδων. Έκανε τις βουτιές του στη Θάλασσα, τις βόλτες του στα σοκάκια, ενώ όπως είδαμε πήγε και βόλτα με σκάφος. Ωστόσο, ποιος ήταν μαζί του;

Ο τραγουδιστής, έχοντας βρει ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, αποφάσισε να περάσει χαλαρές στιγμές μακριά από την πολυκοσμία της πόλης και να απολαύσει τον καλό καιρό σε κάποιο νησί.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επέλεξε την Μύκονο για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, όπως και πολλά ακόμη διάσημα ονόματα. Μάλιστα, τον είδαμε να κάνει και διάφορες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο τραγουδιστής διασκέδασε με την παρέα του σε γνωστό στέκι της Μυκόνου, ακούγοντας τη νέα του επιτυχία «Αθήνα μου», ενώ την επόμενη μέρα πήρε το φουσκωτό και έκανε εξόρμηση στη θάλασσα.