MasterChef: Ανάβει "φωτιές" η Ασημίνα Ουστάλλι στην παραλία

"Καυτό" βίντεο στη δημοσιότητα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Ανάβει

Η Ασημίνα Ουστάλλι, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef, κατάφερε για ακόμα μία φορά να ανάψει μερικές "φωτιές" στην παραλία με το εντυπωσιακό της σώμα και τη μοναδική της εμφάνιση. Η επίδοξη σεφ, εμφανίζεται σε ένα βίντεο να κάνει squats με το μαγιό.

Πρόκειται για μία από τις πιο γοητευτικές παρουσίες που πέρασαν από τον γνωστό διαγωνισμό μαγειρικής. Από την οντισιόν της, η Ασημίνα κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών, ενώ η εξέλιξή της μέσα στο παιχνίδι, ήταν απλά εντυπωσιακή.

Ένα από τα στοιχεία που μαγνήτισαν την προσοχή, δεν ήταν άλλο από το εντυπωσιακό της σώμα. Ένας γνωστός youtuber, αποφάσισε να κάνει εξόρμηση στην παραλία, όπου πέτυχε την Ασημίνα και την έβαλε να κάνει ένα "καυτό" challenge.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Ασημίνα μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον άνθρωπό της.

Να σημειώσουμε βέβαια πως μέσα στο βίντεο, το πρόσωπο της Ασημίνας είναι κρυμμένο, ωστόσο στην εξωτερική εικόνα φαίνεται ξεκάθαρα το πρόσωπό της, ενώ στο βίντεο ακούγεται και η φωνή της.

Ασημίνα MasterChef μαγιό

Δείτε εδώ το βίντεο:

Αυτός είναι ο σύντροφος της Ασημίνας από το MasterChef

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν φοβάται να μοιραστεί με τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της, στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό, μιας και πόζαρε μαζί με έναν μελαχρινό άντρα.

Ο νεαρός όπως φαίνεται και από τα όσα ακούγονται είναι όντως ο νέος της σύντροφος και ονομάζεται Σταύρος Αηδόνης. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα μετά τις κρίσιμες μέρες της καραντίνας, και ποζάρουν στον φακό.

Ασημίνα Ουστάλλι MasterChef νέος σύντροφος

Λίγα λόγια για την Ασημίνα Ουστάλλι

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει καταγωγή από την Κορυτσά της Αλβανίας ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως την συμμετοχή της στο παιχνίδι δεν την είχε κάνει η ίδια αλλά η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε.

Ενώ είχε κάνει και μια αστεία δήλωση, αναφερόμενη πως αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ασημίνα Ουστάλλι παραμένει δυναμική, δημιουργική και χαμογελαστή, καθώς δεν θέλει να αφήνει τίποτα να την επηρεάζει.