Χαμός στο «Καλύτερα δε γίνεται» με την Κατερίνα Καινούργιου - «Έχει δίκιο να λέει ότι...»

Σχολίασαν το ξέσπασμά της για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο «Καλύτερα δε γίνεται» με την Κατερίνα Καινούργιου - «Έχει δίκιο να λέει ότι...»

Κανονικός χαμός έγινε στη σημερινή εκπομπή του «Καλύτερα δεν γίνεται», όταν η κουβέντα πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου και στο ξέσπασμά της κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με τους συντελεστές της εκπομπής, να σχολιάζουν πως έχει δίκιο η παρουσιάστρια.

Τις τελευταίες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια δείχνει να έχει εκνευριστεί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Όλα ξεκίνησαν με τα σχόλια που έκανε κατά της Χριστίνας Παππά και κορυφώθηκαν την Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα του Open, ενώ είχε μιλήσει νωρίτερα στην κάμερα του ALPHA. Το γεγονός αυτό εκνεύρισε την Κατερίνα Καινούργιου. Δείτε εδώ τα σχόλια που έκανε κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ξεκίνησε να συζητάει το συγκεκριμένο θέμα και όλοι έδειξαν την υποστήριξή τους προς την παρουσιάστρια του Open.

Αυτά ειπώθηκαν στο «Καλύτερα δε γίνεται για το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Δίκιο έχει τώρα μεταξύ μας. Όταν είσαι σε ένα κανάλι που προβάλλει ένα πρόγραμμα θες να μιλήσεις και να έχεις την αποκλειστικότητα. Έτσι γίνεται σε όλους τους σταθμούς, έτσι είναι το σωστό. Οι προσωπικές κόντρες μένουν εκτός» ανέφερε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Ενώ ο Κώστας Τσουρός σχολίασε, «Έχει δίκιο η Κατείνα να τσαντίζεται γιατί είναι σε ανταγωνιστική εκπομπή. Είναι απέναντι. Η Κατερίνα έχει απόλυτο δίκιο να τσαντίζεται και καλά έκανε που τα είπε αυτά στον αέρα γιατί ήθελε να περάσει το μήνυμά της. Από την άλλη και η Κωνσταντίνα έχει το δικαίωμα να μη μιλήσει από τη στιγμή που δε θέλει».

Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασμα για Σπυροπούλου

Τι είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τα σχόλια της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για τη Χριστίνα Παππά

«Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Η Χριστίνα Παππά είναι μια κυρία. Εγώ έπαθα σοκ με την ατάκα της Κωνσταντίνας. Δεν λες για έναν επιχειρηματία, ειδικά αυτή την περίοδο που λέμε όλοι να στηρίξουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες , να πάμε να φάμε και να πληρώσουμε στα μαγαζιά τους… Να πεις ότι βγάζει πίκρα γιατί δεν πάνε καλά τα μαγαζιά της;

Επίσης, θέλω να σας πω ότι όποιος πάει στο μαγαζί της, δεν πληρώνει ποτέ, κερνάει… Και τι ζητάει η γυναίκα; Βγάλε ένα story ότι είσαι εδώ. Η Κωνσταντίνα είναι μικρότερη κοπέλα, από σεβασμό και μόνο για μια γυναίκα που έχει παλέψει στη ζωή της, δεν το λες αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων.

«Τότε που χώρισε η Κωνσταντίνα από αυτή τη γνωστή σχέση, όντως τότε ήταν στην… απ’ έξω και όλοι είχαν πέσει να τη φάνε και δεν της μίλαγε κανείς», συμπλήρωσε από τη μεριά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.