J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντύθηκε Barbie και «τρέλανε» την κριτική επιτροπή

Τα «έσπασε» στη σκηνή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
J2US: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ντύθηκε Barbie και «τρέλανε» την κριτική επιτροπή

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο σημερινό επεισόδιο του J2US, ανέβηκε στη σκηνή ντυμένη ως Barbie, έχοντας τον πανέμορφο Ken στο πλευρό της, και «τρέλανε» για τα καλά την κριτική επιτροπή, η οποία εντυπωσιάστηκε με το act της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια το έχει πάρει απόφαση και θέλει να κερδίσει για τα καλά τους κριτές. Κάθε εβδομάδα προσπαθεί όλο και περισσότερο να δίνει τον καλύτερο εαυτό της, και μέχρι στιγμή δείχνει να τα καταφέρνει εξαιρετικά.

Σήμερα λοιπόν, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ φόρεμα, εμφανίστηκε μέσα στο κουτί της και ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι της Barbie. Οι κριτές σχολίασαν πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της και της έδωσαν πολύ υψηλή βαθμολογία.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου J2US

Μάλιστα, λίγο πριν φύγει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να τραγουδήσει ακόμα ένα τραγούδι, χωρίς τη συνοδεία της ορχήστρας, το οποίο είχε να κάνει με την Μύκονο που επισκέφθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Δείτε εδώ φωτογραφίες της από τα στενά του νησιού.

Τα σχόλια του Γιώργου Γιαννόπουλου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το J2US

Πιστεύεις πως «μέσα» από τον Τρύφωνα υπάρχει μια «πολιτική» προς χάριν της τηλεθέασης;

Ούτε ξέρω αν υπάρχει ούτε μ’ ενδιαφέρει αν υπάρχει, εγώ βλέπω το αποτέλεσμα. Αν ο κόσμος τον ψηφίζει, ας τον φτάσει προς το τέλος, τι να κάνω; Το ήξερα από την αρχή ότι υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που δεν είχαν τα φωνητικά στάνταρ κάποιου Άρη, Τάσου ή Καραφώτη και με αυτήν τη λογική μπήκαν, δεν είναι όλοι φωνάρες. Έχει αυτογνωσία ο Τρύφωνας, δεν είναι κάνας χαζός. Αν ο κόσμος τον θέλει, ας τον πάει και στον τελικό.

Αυτό δεν είναι «άδικο», δεδομένου ότι κρίνεται η φωνή, οπότε κάποιος με ταλέντο αυτόματα «αδικείται»;

Αν θέλει κάποιος, όπως εγώ, που έχω μια αντικειμενικά καλή φωνή, όπως η Δέσποινα (Ολυμπίου), ας μην πηγαίναμε, ξέροντας τι υπάρχει, πολύ απλά είναι τα πράγματα. Πας για άλλο λόγο σ’ αυτό το σόου, το οποίο έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σού αρέσει;

Ως τι;

Ως διαγωνιζόμενη στο συγκεκριμένο σόου.

Τι εννοείς αν μου αρέσει, σαν φωνή; Ξέρει και η κοπέλα ότι δεν έχει φωνή, το έχει πει χίλιες φορές και η ίδια, εγώ το λέω; Η φωνή που έχει… Της το έχουν πει χίλιες φορές στην επιτροπή ότι είναι ένα ωραίο κορίτσι… Πήγε κι εκείνη ν’ αγωνιστεί για να φτάσει πιο ψηλά. Όλη η επιτροπή το λέει ότι δεν έχει φωνή, δεν είναι κάτι που δεν το ξέρει η ίδια. Είναι ένας ήσυχος κι ευγενής άνθρωπος, μια καλή κουβέντα ανταλλάξαμε όσο ήμασταν στο σόου.