Φαίη Σκορδά: Μετά το ταξίδι με τον Νίκο Ηλιόπουλο πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Τι έκανε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Φαίη Σκορδά: Μετά το ταξίδι με τον Νίκο Ηλιόπουλο πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα

Η Φαίη Σκορδά μετά το ταξίδι με τον Νίκο Ηλιόπουλο πέρασε αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα, παρέα με τα παιδιά της που αγαπάει τόσο πολύ και είναι βασική προτεραιότητα στη ζωή της. Άλλωστε για εκείνα βρίσκει πάντα ελεύθερο χρόνο.

Το περασμένο τριήμερο μπορεί να έφυγε με τον σύντροφό της για μια μίνι απόδραση στην Εύβοια και οι γιοι της Γιάννης και Δημήτρης να ήταν παρέα με τον μπαμπά τους Γιώργο Λιάγκα, αυτό το Σαββατοκύριακο όμως για την Φαίη Σκορδά είναι αφιερωμένο στα παιδιά της.

Η Φαίη Σκορδά, μπορεί καθημερινά να έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων με την εκπομπή “Πρωινό” ωστόσο τα απογεύματα περνά όσο πιο δημιουργικά μπορεί το χρόνο της μαζί με τα παιδιά της. . Δείτε την εδώ να ποζάρει με μαγιό και χωρίς φίλτρα.

Μαμά γιοι έπαιξαν και απόλαυσαν μια παιδική ταινία, ενώ η επόμενη μέρα ήταν γεμάτη δραστηριότητες.

 Φαίη Σκορδά παιδιά

Φαίη Σκορδά: Σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με το Νίκο Ηλιόπουλο - Φωτογραφία από το δωμάτιο

Το Σαββατοκύριακο τους εκτός Αθηνών πέρασαν η Φαίη Σκορδά και ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον καλό καιρό και τον ελεύθερο χρόνο του και έκανε τις διακοπές του σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο, ενώ δημοσιεύθηκε και μια φωτογραφία που πιθανόν είναι από την πισίνα του δωματίου τους.

Η Φαίη Σκορδά διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή και αυτό οφείλετε στον επιχειρηματία, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη.

Μάλιστα, ο Νίκος Ηλιόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλλιτεχνική.

Η φωτογραφία της Φαίης Σκορδά σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με τον Νίκο Ηλιόπουλο

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ηλιόπουλος φωτογράφισε την Φαίη Σκορδά να κάθεται στην άκρη της πισίνας φορώντας το εντυπωσιακό ολόσωμο μαγιό της

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, Νίκου Ηλιόπουλου φωτογραφήθηκε η Φαίη Σκορδά και δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media.

Μετά το τέλος της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως ετοίμασε τα πράγματα της και έφυγε για το Σαββατοκύριακο. Το πέρασε όπως είδαμε δίπλα στη θάλασσα και απόλαυσε κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της. Καθώς, μην ξεχνάμε πως τα παιδιά τα έχει ο Γιώργος Λιάγκας και έχουν πάει διακοπές με το φουσκωτό σκάφος του.

Η Φαίη Σκορδά δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της, παρόλο που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος αυτοκίνητο