Κόνι Μεταξά: Πήγε διατροφολόγο και δημοσίευσε χαρτί με τα κιλά και το λίπος της

Πιο ακομπλεξάριστη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: Πήγε διατροφολόγο και δημοσίευσε χαρτί με τα κιλά και το λίπος της

Η Κόνι Μεταξά έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι. Κατά την επίσκεψή της στην διατροφολόγο της, δε δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα χαρτί στο οποίο αναγράφονται τόσο τα κιλά της, όσο και το λίπος της.

Πρόκειται σίγουρα για μία γυναίκα με εντυπωσιακό σώμα και φοβερές αναλογίες. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως η Κόνι Μεταξά δεν φροντίζει διαρκώς τη διατροφή της. Για το λόγο αυτό, επισκέπτεται συστηματικά τον διατροφολόγο της, προκειμένου να της ρυθμίσει το καθημερινό διαιτολόγιο.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα, η Κόνι Μεταξά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τα σχόλια που δέχεται. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Σήμερα μάλιστα, αποφάσισε να ανεβάσει σε ένα insta story μία φωτογραφία από τις αναλυτικές μετρήσεις της, με σκοπό να δείξει σε όλους την απίστευτη μεταβολική της ηλικία.

Αυτό είναι το χαρτί με τα κιλά και το λίπος της Κόνι Μεταξά

Μεταβολικά λοιπόν, η Κόνι Μεταξά είναι μόλις 14 ετών και θα μπορούσαμε άνετα να πούμε πως αυτό είναι το όνειρο της κάθε γυναίκας!

Κόνι Μεταξά κιλά

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Κόνι Μεταξά στο J2US μαζί με τον Τάσο Ξιαρχό

Ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά, ανέβηκαν στη σκηνή του J2US και συγκλόνισαν με την εμφάνισή τους, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό και χαρακτήρισαν το act τους, καθηλωτικό.

Οι δυο τους φροντίζουν κάθε φορά να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο αυτή τη βδομάδα έκαναν τη διαφορά. Ντυμένοι στα μαύρα και με ένα πολύ ιδιαίτερο μακιγιάζ, ο Τάσος Ξιαρχός και η Κόνι Μεταξά ερμήνευσαν ένα πολύ ξεχωριστό τραγούδι.

Τάσος Ξιαρχό - Κόνι Μεταξά J2US

Οι δυο τους, τελείωσαν την εμφάνισή τους, γονατίζοντας, και αναπαριστώντας τη σκηνή από την σκληρή δολοφονία του Φλόιντ, προκάλεσαν ανατριχίλα σε όλο το πλατό.

Μάλιστα, και οι δύο συγκινήθηκαν πάρα πολύ. Ο Τάσος Ξιαρχός ξεκαθάρισε πως η μεγαλύτερη συγκίνηση του ήρθε όταν έκανε την πρώτη πρόβα, με τον Σταμάτη Φασουλή να σημειώνει πως αυτή τη στάση κρατάνε μεγάλοι καλλιτέχνες.

«Όταν έχεις ένα δημόσιο βήμα, όπως είναι η τηλεόραση, είναι σημαντικό ακόμα και μέσα από μία ψυχαγωγική εκπομπή, όπως είναι το "J2US" να περάσεις ένα σπουδαίο κοινωνικό μήνυμα» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, οι δύο καλλιτέχνες μπροστά στην κριτική επιτροπή.

Εννοείται πως η βαθμολογία τους έφτασε στην κορυφή, καθώς συγκέντρωσαν τέσσερα δεκάρια, με τη Δέσποινα Βανδή να ξεκαθαρίζει πως είναι ό, τι καλύτερο έχει δει σε talent show.

Δείτε την εμφάνισή τους: