Χριστίνα Μπόμπα: Της είπαν τον καφέ - Τι έδειξε το φλιτζάνι της;

Κι όμως το τόλμησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χριστίνα Μπόμπα: Της είπαν τον καφέ - Τι έδειξε το φλιτζάνι της;

Η Χριστίνα Μπόμπα επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη, και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να επισκεφθεί τη θεία Λιάνα για να της πει τον καφέ. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε και εικόνες από αυτά που έδειξε το φλιτζάνι της.

Μαζί με τον αγαπημένο της Σάκη Τανιμανίδη, η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ξεφύγει για λίγο από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να απολαύσει μερικές ευχάριστες μέρες, στη γενέτειρα του συζύγου της.

Με την ευκαιρία λοιπόν επισκέφθηκε την θεία Λιάνα, η οποία της έφτιαξε ελληνικό καφέ και στη συνέχεια της είπε το φλιτζάνι. Βέβαια η Θεσσαλονίκη δεν ήταν ο πρώτος προορισμός που επισκέφθηκε για φέτος η Χριστίνα Μπόμπα. Δείτε εδώ πού βρέθηκε μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα Θεσσαλονίκη
Χριστίνα Μπόμπα φλιτζάνι καφέ

Η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα από το The Voice

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», και απάντησε στην είδηση για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα από τη νέα σεζόν του The Voice, με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο θα τον στεναχωρήσει πολύ.

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες σχετικά με το αν πρόκειται να δούμε τη Χριστίνα Μπόμπα και του χρόνου, στην παρουσίαση του The Voice.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν πρόκειται να είναι μέλος της ομάδας του μουσικού show. Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ. Για το λόγο αυτό, σήμερα το πρωί, η εκπομπή του Star θέλησε να ρωτήσει τον Γιώργο Λιανό πώς βλέπει αυτή την εξέλιξη.

The Voice Χριστίνα Μπόμπα

Αυτή ήταν η απάντηση του Γιώργου Λιανού για το "κόψιμο" της Χριστίνας Μπόμπα

«Έχω την ενημέρωση ότι το Voice θα ξεκινήσει… Με τη Χριστίνα δεν έχω μιλήσει, κάπου είχε φύγει τριήμερο στη Μύκονο. Δεν έχουμε πει αν θα κάνουμε κάτι και από ότι ξέρω η Χριστίνα κάνει και κάποια άλλα πράγματα μόνη της, τα οποία είναι πολύ ωραία… Αν δεν είναι θα μου λείψει, φυσικά», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού.