Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πρόσωπο είναι ίδια με τον αδερφό της

Είναι ένας κούκλος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Στο πρόσωπο είναι ίδια με τον αδερφό της

Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ευχηθεί μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram στον αγαπημένο της αδερφό, ο οποίος έχει τα γενέθλιά του, και αυτό που διαπιστώσαμε από τη φωτογραφία, είναι πως οι δυο τους είναι ίδιοι στο πρόσωπο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε θα μπορούσε να μη στείλει την πιο γλυκιά ευχή της στον αδερφό της, Άλκη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα την ημέρα των γενεθλίων του.

Μεγάλη ομοιότητα έχει η Ζέτα Μακρυπούλια και με τον πατέρα της. Δείτε εδώ φωτογραφία του!

Ανεβάζοντας λοιπόν ένα story, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία του, στην οποία μπορεί να φοράει γυαλιά, φαίνεται ωστόσο η μεγάλη ομοιότητα που έχουν οι δυο τους.

Αυτός είναι ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια

«Χρόνια σου πολλά αδελφούλη μου, μόνο ευτυχισμένος να είσαι», έγραψε η Ζέτα Μακρυπούλια πάνω στη φωτογραφία του αδερφού της που ανέβασε.

Ζέτα Μακρυπούλια αδερφός

Τις προάλλες, η Ζέτα Μακρυπούλια είχε μιλήσει για την πιο δύσκολη περίοδό της στον ANT1

Μέσα από δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή Πρωινό, η Ζέτα Μακρυπούλια δε δίστασε να μιλήσει για μία πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε στον ANT1, σε μία εκπομπή που παρουσίαζε μαζί με τον αγαπημένο της φίλο και συνεργάτη, Νίκο Μουτσινά.

Οι δυο τους παρουσίαζαν πριν από μερικά χρόνια την εκπομπή «Sunday Live», ωστόσο όπως δήλωσαν, δεν έχουν σκοπό να κάνουν ξανά κάτι αντίστοιχο μιας και ήταν μία εκπομπή που έγινε με μεγάλες ταχύτητες και πολλή πίεση.

Αυτό που σημείωσαν ωστόσο οι δυο τους είναι πως θα ήθελαν να κάνουν κάτι μαζί. Να σημειώσουμε πως η Ζέτα Μακρυπούλια πέρασε πολύ όμορφες στιγμές στην εκδρομή της στον Όλυμπο. Δείτε τη να ποζάρει με ζιβάγκο μέσα στον Ιούνιο.

Αυτά είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε στον ANT1

«Το Sunday ήταν δύσκολο για εμάς. Ήταν η χρονική στιγμή δύσκολη, ήταν ο τρόπος που έγινε δύσκολος, η ταχύτητα, άπειρες ώρες, κάναμε και δουλειές που δεν ξέραμε να κάνουμε», είπε η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Δεν το μετανιώσαμε καθόλου. Κάτι μαζί θα κάναμε, αλλά όχι το Sunday».