Δημήτρης Μπέλλος: Το προσβλητικό σχόλιο στο Instagram και η επική απάντηση του

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Δημήτρης Μπέλλος: Το προσβλητικό σχόλιο στο Instagram και η επική απάντηση του

Ένα προσβλητικό σχόλιο δέχτηκε στο Instagram, o Δημήτρης Μπέλλος, ωστόσο φρόντισε να δώσει την δική του επική απάντηση. Μια follower θέλησε να σχολιάσει την σχέση του με την Μαρία και εκείνος την έβαλε στη θέση του.

Ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef παρά το γεγονός ότι τα spoilers, έλεγαν πως θα αποχωρήσει ο Τζον.

O ίδιος στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι μαγειρικής ευχαρίστησε τους κριτές και όσους τον στήριξαν ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του ακολούθους ήταν πολλά.

Μια από τους followers ωστόσο έγραψε ένα προσβλητικό σχόλιο για τη σχέση του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη. Ο Δημήτρης Μπέλλος δεν άφησε το σχόλιο και σχολίασε με επικό τρόπο.

Δείτε το σχόλιο του:

Δημήτρης Μπέλλος

MasterChef: Αδιανόητη κίνηση από τον Μπέλλο - Ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του

Μία αδιανόητη κίνηση αποφάσισε να κάνει στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος ζήτησε από τους κριτές να μην φάνε όλο το πιάτο του και να αφήσουν λίγο για να δώσει και στη Μαρία να δοκιμάσει που ήθελε.

Ο Μπέλλος είχε ένα από τα καλύτερα πιάτα στο σημερινό Mystery Box και έτσι οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τους το έφερε μπροστά τους.

Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν αυτή τη βδομάδα από τον διαγωνισμό, και αν θέλετε να τα δείτε, σας τα έχουμε εδώ!

Μεγάλο ενθουσιασμό έδειξε βέβαια και η Μαρία η οποία είπε θα ήθελε πολύ να φάει λίγο. Για το λόγο αυτό, ο Μπέλλος ζήτησε από τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του αφήσουν λίγο και έτσι πήρε ένα κομματάκι ψωμί και το έδωσε στη Μαρία για να δοκιμάσει.