Για πρώτη φορά γονείς Ράλλη - Ανδρούτσος! Το κράτησαν κρυφό

Έγινε μαμά την Πέμπτη

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Για πρώτη φορά γονείς Ράλλη - Ανδρούτσος! Το κράτησαν κρυφό

Για πρώτη φορά γονείς έγιναν η Νικολέττα Ράλλη και ο Μιχάλης Ανδρούτσος. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και αυτό έγινε γνωστό μόλις σήμερα, ενώ έχει γεννήσει από την Πέμπτη.

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε μαμά για πρώτη φορά αφού την Πέμπτη 11 Ιουνίου έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Ανδρούτσο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κόρη της με καισαρική τομή και η μικρή ζύγιζε 3.500 κιλά. Δείτε και πόσο μοιάζει με την αδερφή της.

Να τους ζήσει!

Νικολέττα Ράλλη: Οι φίλοι της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower

Οι φίλοι της Νικολέττα Ράλλη της διοργάνωσαν το πιο γλυκό baby shower. Η παρουσιάστρια σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον σύντροφο της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Η Νικολέττα Ράλλη δείχνει να είναι χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο ευτυχισμένες εγκυμονούσες και όχι άδικα αφού περιμένει όσο τίποτα άλλο να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.

Τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της βιώνει τους τελευταίους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, αφού είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο. Σε ένα μηνά περίπου η γλυκιά παρουσιάστρια θα κρατήσει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της και είναι πολύ χαρούμενη.

Χθες, μάλιστα, τα αγαπημένα πρόσωπα της Νικολέττας Ράλλη της επιφύλασσαν μια έκπληξη, αφού διοργάνωσαν το baby shower της.

Η ίδια λάμπει από ευτυχία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.Δείτε εδώ και πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της λίγο πριν γεννήσει.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Νικολέττα Ράλλη baby shower

Νικολέττα Ράλλη έγκυος