Φώτης Ζογλοπίτης: Ποια Πάολα; Αυτή είναι η γυναίκα που βρίσκεται στην ζωή του - Τους έπιασαν οι κάμερες

Είναι σαν μοντέλο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φώτης Ζογλοπίτης: Ποια Πάολα; Αυτή είναι η γυναίκα που βρίσκεται στην ζωή του - Τους έπιασαν οι κάμερες

Ο πρώην σύζυγος της Πάολα, Φώτης Ζογλοπίτης, εδώ και αρκετό καιρό έχει μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα στην ζωή του. Οι κάμερες του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό τους.

Ο Φώτης Ζογλοπίτης και η Πάολα μπορεί να έχουν τραβήξει εδώ και αρκετά χρόνια χωριστούς δρόμους αλλά η σχέση τους είναι άριστη μέχρι και σήμερα. Θα μπορούσε, μάλιστα, να πει κανείς πως είναι κολλητοί. Ο ένας για τον άλλον λένε τα καλύτερα λόγια και πραγματικά η αγάπη που τους ενώνει δεν περιγράφεται με λέξεις.

Ο Φώτης φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια μιας ξανθιάς και πολύ εντυπωσιακής γυναίκα, αλλά φροντίζει να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κάθε πληροφορία για την προσωπική του ζώη.

Το ζευγάρι, λοιπόν, το βράδυ της Κυριακής έκανε μια σπάνια κοινή εμφάνιση στην έναρξη του ΥΤΟΝ και διασκέδασε πραγματικά με την ψυχή του. Να σημειωθεί πως στο ίδιο μαγαζί βρέθηκε και η Ελένη Φουρέιρα, για να διασκεδάσει, και άναψε φωτιές με την εμφάνισή της, δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες!

Το στιγμιότυπο με τον Φώτη Ζογλοπίτη και τη νέα γυναίκα στη ζωή του μετά την Πάολα που έπιασαν οι κάμερες

Φώτης Ζογλοπίτης σύντροφος μετά την Πάολα

Ωστόσο, οι κάμερες του Youweekly.gr είχαν ξαναπιάσει το ζευγάρι σε έξοδό τους:

Φώτης Ζογλοπίτης: Ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε»!

O Φώτης Ζογλοπίτης, ο πρώην σύζυγος της Πάολα με ξανθιά συνοδό στο πλευρό του! Φωτογραφίες που «καίνε» με την κοπέλα να εντυπωσιάζει!

Ο ίδιος, μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και χρόνια με την τραγουδίστρια, αλλά διατηρούν άψογη σχέση! Άλλωστε οι δυο τους, θα είναι για πάντα γονείς της Παολίνας, της κόρης τους!

Αν και ο Φώτης Ζογλοπίτης έχει επιλέξει να μην απασχολεί με τις σχέσεις του τα Μέσα, εμφανίστηκε στο κέντρο της Γλυφάδας με μια πολύ εντυπωσιακή συνοδό! Περισσότερα για εκείνη δεν έχουν γίνει γνωστά, όμως όπως θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr, η κοπέλα είναι πάρα πολύ όμορφη και οι δυο τους οπτικά ταιριάζουν πολύ! Λέτε να είναι ζευγάρι;

Ιδού και οι αποκλειστικές φωτογραφίες:

Φώτης Ζογλοπίτης συνοδόςΦώτης Ζογλοπίτης σχέσηΦώτης Ζογλοπίτης ΠάολαΦώτης Ζογλοπίτης με νέα συνοδό