Άσχημο ατύχημα για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - Έπεσε από τον 3ο όροφο! Ποια η κατάσταση του

Συγκλονίζει η περιπέτεια του

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άσχημο ατύχημα για ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες - Έπεσε από τον 3ο όροφο! Ποια η κατάσταση του

Άγιο είχε πρωταγωνιστής από τις Άγριες Μέλισσες που είχε ένα τραγικό ατύχημα αφού έπεσε από τον 3ο όροφο και σώθηκε. Ποια η κατάσταση της υγείας του αυτή την στιγμή και πως συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό;

Ο λόγος για τον Σωτήρη Ταχτσόγλου που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στο διαδίκτυο είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, ωστόσο η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή αφού την γλύτωσε με ένα χειρουργείο στη μέση.

Ο ηθοποιός όπως ανέφερε ο ίδιος κλειδώθηκε έξω από το σπίτι του και έτσι ανέβηκε πάνω για να πηδήξει στο μπαλκόνι τους. Όμως δεν υπολόγισε καλά τις κινήσεις και έτσι έπεσε στο κενό.

 Σωτήρης Ταχτσόγλου ατύχημα

Πληροφορίες από το περιβάλλον του είπαν πως βρέθηκε πάνω σε ένα αμάξι και μια κοπέλα που ήταν νοσηλεύτρια πέρναγε από εκεί και του έδωσε τις πρώτες βοήθειες μέχρι να πάει ασθενοφόρο. Δείτε και εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό για το φινάλε της σειράς.

Ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες έκανε αποκάλυψη για τη σειρά - «Μπήκε στη διαδικασία να προδώσει και...»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ή αλλιώς ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σειρά και για τον χαρακτήρα του Δημητράκη, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να προδώσει έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός έφερε τα πάνω κάτω από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σίριαλ. Μπορεί να κάνει τον "κακό", ωστόσο ο Θανάσης Κουρλαμπάς γνωρίζει πολύ καλά πως έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρον, την ευκαιρία που του δίνει ο ρόλος του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», εξήγησε την οπτική του απέναντι στο σίριαλ, τα όσα γίνονται στα τελευταία επεισόδια με τον Δημητράκη αλλά και την μεγάλη του ευχαρίστηση στο να ενσαρκώνει έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Η σύζυγος του «Κλεομένη», «Πηνελόπη», αποφασίζει να το σκάσει μαζί με τον «Μελέτη». Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο «Κλεομένης» για τις Άγριες Μέλισσες

«Ένα από τα προτερήματα αυτής της σειράς είναι το εξαιρετικό της σενάριο. Ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο από την Μελίνα με συνεχείς ανατροπές. Μην ξεχνάμε πως είναι καθημερινό το σίριαλ οπότε πρέπει να κρατάει έναν καλό ρυθμό και να έχει συνεχώς αυξανόμενο το ενδιαφέρων των τηλεθεατών. Νομίζω ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά.

Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα.

Σε αυτή την ιστορία με τον Δημητράκη, μέσα από τον Κλεομένη, είχα την ευκαιρία εγώ σαν ηθοποιός να δείξω περισσότερη ποικιλία στο χαρακτήρα. Να μην είναι ο κλασικός κακός. Τον κάθε άνθρωπο, εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ρόλο, πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις και να τον δικαιολογήσεις.

Να τον εξηγήσεις μέσα σου ώστε να μπορέσεις να βγάλεις όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται που να συνθέτουν την εικόνα του. Να μην παρεκκλίνεις αλλά να τον κάνεις κτήμα σου», ήταν τα λόγια του Θανάση Κουρλαμπά.

Κλεομένης spoiler Άγριες Μέλισσες