Πήρε θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Μάρκου - Νόβα

«Αυτό που δεν μου άρεσε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πήρε θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Μάρκου - Νόβα

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει θέση στα όσα λέγονται για τον χωρισμό της Τζούλια Νόβα με τον Γιάννη Μάρκου. Πρόκειται χωρίς αμφιβολία, για μία είδηση που έχει "ταράξει" την ελληνική showbiz!

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες για τη σχέση αυτών των δύο, η οποία οδηγήθηκε αναπόφευκτα στον χωρισμό. Τόσο η Τζούλια Νόβα όσο και ο Γιάννης Μάρκου, έχουν σχολιάσουν τον χωρισμό τους στα κανάλια και οι δηλώσεις τους έχουν συζητηθεί.

Κάτι αντίστοιχο έγινε λοιπόν σήμερα το πρωί και στο Happy Day, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Γιάννης Μάρκου. Η παρουσιάστρια, εξήγησε πως η στάση του δεν της άρεσε και πως θα προτιμούσε να είχε παραμείνει στο παρασκήνιο. Δείτε εδώ και όλα όσα είπε από τη μεριά τη η Τζούλια Νόβα για το τέλος της σχέσης της.

Με αυτόν τον τρόπο πήρε θέση η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον χωρισμό Νόβα - Μάρκου

«Τώρα πώς να το πω; Αναπαράγονται και αυτά που λέω πάντα εγώ, αλλά δε μου άρεσε που ο Γιάννης Μάρκου, ένας άνθρωπος που ήταν πάντα στο παρασκήνιο, στην πίσω γραμμή και άφηνε την Τζούλια Νόβα να πρωταγωνιστήσει, μπήκε στη διαδικασία να απαντήσει.

Δεν ξέρω, εγώ τον είχα στο μυαλό μου πως είναι ένας άνθρωπος πιο χαμηλού προφίλ. Πάντα στα events που πηγαίναμε ήταν μαζί της. Ήθελε πάντα να είναι στην πίσω γραμμή. Εν τω μεταξύ, στις πρώτες δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή μας, παράθυρο επανασύνδεσης υπήρχε» σχολίασε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Έτσι σχολίασε ο Γιάννης Μάρκου τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα

«Αυτά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή. Δεν είμαι εγώ η αιτία πάντως. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Η Τζούλια ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί νομίζω ότι είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Είναι λογικό να έχω στεναχωρηθεί.

Όταν κόβεται το σχοινί είναι δύσκολο να το κολλήσεις, πρέπει να το δέσεις κι εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Δόθηκε δεύτερη ευκαιρία στην Τζούλια, αλλά δεν την πήρε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία. Ποια ήταν η αιτία δεν ξέρω ούτε κι εγώ, δεν μπορώ να καταλάβω»