Ο Σάκης Κεχαγιόγλου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την 35χρονη στην Ελεονώρα Μελέτη

Μη χάσετε τη συνέντευξή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για την 35χρονη στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει καλεσμένο στη σημερινή εκπομπή της, τον Σάκη Κεχαγιόγλου, δικηγόρο της 35χρονης που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι, ο οποίος είναι έτοιμος να αποκαλύψει όλη την αλήθεια γύρω από την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.

Απόψε στα Μεσάνυχτα φιλοξενούμενη της Ελεονώρας Μελέτη είναι η Κατερίνα Τζιάλλα. Η μητέρα του νεαρού πολίστα, Aδαμάντιου Μαντή, που τον περασμένο Νοέμβριο έχασε τη ζωή του σε τροχαίο, μιλά για πρώτη φορά για τους τελευταίους δραματικούς μήνες μετά το χαμό του παιδιού της.

Περιγράφει το μοιραίο βράδυ που κόπηκε το νήμα της ζωής του μονάκριβου γιου της, ανοίγει τη καρδιά της και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις και συναισθήματα. Ζητά από τη δικαιοσύνη περισσότερη αυστηρότητα για όσους παραβιάζουν τους νόμους και στερούν τις ζωές σε ανθρώπους.

Μία μεγάλη αποκάλυψη έχει ήδη γίνει βέβαια για την 35χρονη. Δείτε εδώ για ποιο μεγάλο όνομα της ΝΔ εργαζόταν.

Ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης διηγείται τη ζωή του, αλλά και τις μεγάλες υποθέσεις που έχει αναλάβει και τον έχουν καταξιώσει ως έναν από τους πιο σημαντικούς ποινικολόγους της χώρας. Μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι ως εκπρόσωπος της γυναίκας που φέρεται να είναι η δράστις.

Σάκης Κεχαγιόγλου 35χρονη βιτριόλι

Ο Σάκης Κεχαγιόλου αποκάλυψε νέες πληροφορίες για την κατάσταση της 35χρονης

Σοκάρουν τα λόγια του Σάκη Κεχαγιόλου για την κατάσταση της υγείας της 35χρονης φερόμενης ως δράστιδας για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, με το δικηγόρο να αναφέρει πως η πελάτισσά του δεν τρώει και μένει άυπνη, έχοντας ματώσει τα χέρια της από τις χειροπέδες.

«Αντιμετωπίζω συνολική άρνηση αντιμετώπισης της ίδιας της πραγματικότητας και της δικογραφίας, ο ρόλος μου είναι δύσκολος. Της είπα "βοήθησέ με να σε βοηθήσω"» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1, αν και η 35χρονη φαινόταν σε πολύ καλή κατάσταση, βγαίνοντας σε μπαρ μετά την επίθεση.

«Είναι 4 μερόνυχτα άυπνη, αρνείται και να φάει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεχαγιόγλου και αποκάλυψε πως η 35χρονη, μετά την προσαγωγή της, μάτωσε τους καρπούς της επειδή δεν μπορούσε να ανεχθεί τις χειροπέδες.

«Δεν πρέπει να εξεταστεί το ψυχολογικό της υπόβαθρο;» ρώτησε, ρητορικά όπως διευκρίνισε, ο Σάκης Κεχαγιόγλου. «Βλέπω ότι είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, θα φανεί να αποδειχτεί» είπε. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Σημειώνεται πως η 35χρονη θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου.

πηγή: athensmagazine.gr