Άγριες Μέλισσες: Βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς - Η πιο συγκλονιστική σκηνή της σεζόν

Η Μαρία Κίτσου τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς - Η πιο συγκλονιστική σκηνή της σεζόν

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Κίτσου ανέβασε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες, δημοσιεύοντας όλα όσα έγιναν πίσω από την πιο συγκλονιστική σκηνή της σεζόν.

Στα προηγούμενα επεισόδια είδαμε τη Λενιώ να έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση με τη Θεοδοσία, η οποία πάνω στο θυμό της, την έσπρωξε και την έριξε από ένα βράχο.

Η σκηνή αυτή αποτέλεσε χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο δυνατά στιγμιότυπα της φετινής σεζόν και καθήλωσε τους τηλεθεατές. Δείτε εδώ ένα σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για τη συνέχεια της σειράς.

Η Μαρία Κίτσου, θέλοντας να αστειευτεί λίγο, αποφάσισε να ανεβάσει τι έγινε στα γυρίσματα αυτής της σκηνής και μάλιστα δε δίστασε να αυτοσαρκαστεί.

Αυτό είναι το βίντεο από τα παρασκήνια της σειράς Άγριες Μέλισσες

Οι περιπέτειες της Λενιώς´vol 3 ή το οδοιπορικό μιάς πτώσης..(αληθινό ντοκουμέντο)
Η συνέχεια στους δέκτες σας στο ραντεβού μας της Δευτέρας..εώς τότε να θυμάστε οτι #σταμίρηγεννιέσαιδεγίνεσαι

Ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες έκανε αποκάλυψη για τη σειρά - «Μπήκε στη διαδικασία να προδώσει και...»

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς, ή αλλιώς ο «Κλεομένης» από τις Άγριες Μέλισσες, παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη και δε δίστασε να κάνει μία αποκάλυψη για τη σειρά και για τον χαρακτήρα του Δημητράκη, ο οποίος μπήκε στη διαδικασία να προδώσει έναν άνθρωπο που τον εμπιστεύτηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός έφερε τα πάνω κάτω από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στο σίριαλ. Μπορεί να κάνει τον "κακό", ωστόσο ο Θανάσης Κουρλαμπάς γνωρίζει πολύ καλά πως έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει στο έπακρον, την ευκαιρία που του δίνει ο ρόλος του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι», εξήγησε την οπτική του απέναντι στο σίριαλ, τα όσα γίνονται στα τελευταία επεισόδια με τον Δημητράκη αλλά και την μεγάλη του ευχαρίστηση στο να ενσαρκώνει έναν τέτοιο χαρακτήρα.

Η σύζυγος του «Κλεομένη», «Πηνελόπη», αποφασίζει να το σκάσει μαζί με τον «Μελέτη». Δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο «Κλεομένης» για τις Άγριες Μέλισσες

«Ένα από τα προτερήματα αυτής της σειράς είναι το εξαιρετικό της σενάριο. Ένα πολύ καλογραμμένο σενάριο από την Μελίνα με συνεχείς ανατροπές. Μην ξεχνάμε πως είναι καθημερινό το σίριαλ οπότε πρέπει να κρατάει έναν καλό ρυθμό και να έχει συνεχώς αυξανόμενο το ενδιαφέρων των τηλεθεατών. Νομίζω ότι έχει γίνει μια πάρα πολύ καλή δουλειά.

Ο Δημητράκης έλαβε αυτό που του άξιζε από τη στιγμή που μπήκε σε μια διαδικασία να προδώσει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο φαίνεται πως δημιούργησε και κάποια συναισθήματα.

Σε αυτή την ιστορία με τον Δημητράκη, μέσα από τον Κλεομένη, είχα την ευκαιρία εγώ σαν ηθοποιός να δείξω περισσότερη ποικιλία στο χαρακτήρα. Να μην είναι ο κλασικός κακός. Τον κάθε άνθρωπο, εδώ είναι και το μεγάλο στοίχημα όταν καλείσαι να ερμηνεύσεις έναν ρόλο, πρέπει πρώτα να τον αγαπήσεις και να τον δικαιολογήσεις.

Να τον εξηγήσεις μέσα σου ώστε να μπορέσεις να βγάλεις όσα περισσότερα στοιχεία γίνεται που να συνθέτουν την εικόνα του. Να μην παρεκκλίνεις αλλά να τον κάνεις κτήμα σου», ήταν τα λόγια του Θανάση Κουρλαμπά.

Κλεομένης spoiler Άγριες Μέλισσες