MasterChef: Αδιανόητη "σπόντα" από τη Μαρία - «Ο Σταυρής δεν έχει κάνει τίποτα στο παιχνίδι»

Για τι τον κατηγόρησε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αδιανόητη

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, η Μαρία Μπέη δε δίστασε να πετάξει μία αδιανόητη "σπόντα" για τον Σταυρή Γεωργίου, σχολιάζοντας πως μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τίποτα σπουδαίο στο παιχνίδι και άρα δεν είναι έτοιμος για τον τελικό.

Ο Σταυρής Γεωργίου, στην αρχή, εξέπληξε τον Σωτήρη Κοντιζά, αφού όταν τον ρώτησε ποιον προτιμά για αντίπαλο στον τελικό, του απάντησε πως θέλει «μόνο τον εαυτό μου».

Εν ολίγοις, αυτό που είπε ο Σταυρής, ήταν πως μεγάλος του αντίπαλος είναι, στην ουσία, ο κακός του εαυτός.

Αυτή είναι η σπόντα που πέταξε η Μαρία για τον Σταυρή

Η Μαρία Μπέη (δείτε εδώ πράγματα που δεν ξέρετε για την Μαρία) από την πλευρά της, βέβαια, αντιλήφθηκε διαφορετικά μια φυσιολογική δήλωση, για να αρχίσει να ρίχνει «καρφιά» στον συμπαίκτη της. «Ο Σταυρής έχει μια έπαρση με τον εαυτό του. Ήρθε σε ένα διαγωνισμό να μαγειρέψει και δε μου αρέσει οι άνθρωποι να λένε για τον εαυτό τους. Ο Σταύρος, για παράδειγμα, έχει καλύτερη απόδοση, αλλά είναι χαμηλών τόνων και το πάει στον χαβαλέ.

Ο Σταυρής δεν πάει τόσο καλά, έχει κάνει πολλές πατάτες. Στην πραγματικότητα, δεν έχει κάνει κάτι μέχρι στιγμής», είπε η Μαρία, δείχνοντας σαφή προτίμηση στον Βαρθαλίτη.

Οι παίκτες που αποχωρούν σήμερα από τo MasterChef

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει καθηλωμένο να μάθει τις εξελίξεις! Στο σημερινό επεισόδιο 15/6 θα τα μαζέψουν και θα φύγουν δυο πρόσωπα κι εμείς έχουμε το Mega - Spoiler!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4 από τη γαστρονομική κόντρα και το απαιτητικό τεστ δημιουργικότητας ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες, δύο θα αποχαιρετήσουν τον διαγωνισμό.

Αυτοί είναι η Μαρία και ο Τζον, που τελικά αποχωρεί απόψε. Μάλιστα ο Τζον κλείνει την πόρτα του MasterChef 4 με δάκρυα στα μάτια, καθώς ήθελε πολύ να είναι εκείνος που θα κόψει το νήμα του διαγωνισμού μαγειρικής. Στη συνέχεια, στο επεισόδιο της Τρίτης θα δούμε το πρώτο μέρος της μεγάλης αναμέτρησης, με τους δύο Σταύρους να μάχονται για το μεγάλο έπαθλο.

Ποιος αποχωρεί σήμερα από το MasterChef

Δείτε το σημερινό τρέιλερ:

Και αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο: