Φωτεινή Αθερίδου: Πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννα

Πόσα κιλά έχει χάσει 9 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φωτεινή Αθερίδου: Πόζαρε με μαγιό και μας έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά τη γέννα

Τις βουτιές της στη θάλασσα ξεκίνησε η Φωτεινή Αθερίδου και για πρώτη φορά για φέτος το καλοκαίρι πόζαρε με μαγιό και θέα τη θάλασσα. Μάλιστα, μας έδειξε πως είναι το σώμα της 9 περίπου μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Η νεαρή ηθοποιός, διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της. Πλέον δεν έχει μόνο έναν άνδρα στη ζωή της για να τη γεμίζει χαρά, αλλά δυο. Ο γιος και ο σύζυγός της, είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετές φωτογραφίες από την καθημερινότητα της και δεν είναι λίγες αυτές που μας έχει «τρελάνει» με τον μπέμπη της και τις πόζες του.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, δημοσίευσε μια δική της φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει με το μαγιό της και θέα το απέραντο γαλάζιο. Η Φωτεινή Αθερίδου, όπως παρατηρήσαμε, έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και γυρνάει σιγά σιγά στην κανονική της σιλουέτα. Ρίγη συγκίνησης ωστόσο, προκάλεσε και ένα μήνυμα της στο Instagram.

Φωτεινή Αθερίδου κιλά σώμα

Φωτεινή Αθερίδου: Ξανθός και κούκλος ο γιος της - Η πόζα του που "έριξε" το Instagram

Η Φωτεινή Αθερίδου, ανέβασε μία νέα υπέροχη φωτογραφία του γιου της, και όπως μπορείτε να φανταστείτε, για ακόμα μία φορά, "έριξε" το Instagram. Ο μπέμπης της είναι ξανθός και ένας κούκλος, και μάλιστα μπήκε από πολύ νωρίς σε περιπέτειες.

Η αγαπημένη ηθοποιός δε χάνει ούτε λεπτό από το μεγάλωμα του γιου της και μάλιστα, εκείνη και ο αγαπημένος της, δείχνουν να βιώνουν, τις πιο όμορφες μέρες της ζωής τους.

Όπως θα δείτε από τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού, ο μικρός της έχει πλέον μεγαλώσει πολύ και τα μαλλάκια του έχουν γίνει ξανθοκάστανα.

Η Φωτεινή Αθερίδου τον απαθανάτισε να παρακολουθεί μία κιθάρα και έγραψε: «Ότι σταμπάρουμε μια μέρα ποιος ξέρει ....».

Ιδού και η φωτογραφία:

Φωτεινή Αθερίδου γιος

Να πούμε πως η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, κατά τη διάρκεια της καραντίνας, έμεινε στο σπίτι μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να ξεκολλήσει λεπτό από το μωρό της, με την ίδια να ανεβάζει διαρκώς νέο υλικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε εδώ φωτογραφίες του συντρόφου της με το μωρό!