Συγκίνηση με τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού στην Ελεονώρα Μελέτη - «Δεν έβλεπα τον Κώστα σαν 80χρονο...»

Μη χάσετε την συνέντευξή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκίνηση με τα λόγια της Αλίκης Κατσαβού στην Ελεονώρα Μελέτη - «Δεν έβλεπα τον Κώστα σαν 80χρονο...»

Η Αλίκη Κατσαβού είναι σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και για ακόμα μία φορά πρόκειται να προκαλέσει συγκίνηση με τα λόγια της για τον Κώστα Βουτσά, τον οποίο όπως αποκάλυψε, δεν μπορούσε να δει ποτέ ως έναν 80χρονο.

Απόψε τα «Μεσάνυχτα» και η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενούν τη χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού. Η τελευταία σύζυγος του αγαπημένου ηθοποιού μιλά για τους δύσκολους πρώτους μήνες μετά το θάνατο του, για το πως βιώνει το πένθος της με το παιδί της Φοίβο και μας μιλά και για τη γνωριμία τους.

Συγκινείται όταν αναφέρεται στη στιγμή που ο Κώστας Βουτσάς της ζήτησε να γίνει μητέρα του παιδιού του και απαντά σε όλα όσα ακούγονται για τα κληρονομικά και τη σχέση της με τις κόρες του.

Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό, πως σε προηγούμενη εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ήταν καλεσμένη η Σάντρα Βουτσά, η οποία μίλησε ανοιχτά για την περιουσία του πατέρα της.

Μαζί μας και η Ματίνα Νικολάου που μας μιλά για τη ζωή της, για τον δύσκολο χωρισμό της και τις δυσκολίες να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί. Μας αποκαλύπτει πως η νέα της σχέση με τον Βασίλη Πορφυράκη έχει φέρει αέρα ζωντάνιας στη ζωή της.

Ματίνα Νικολάου διαζύγιο

«Μεσάνυχτα». Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές.

Χθες βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη «έσκισε» στην τηλεθέαση με τη συνέντευξη του Σάκη Κεχαγιόγλου

Συγκλονιστική και άκρως καθηλωτική ήταν η χθεσινοβραδινή εκπομπή 15/6, Μεσάνυχτα, της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA και τα νούμερα το απέδειξαν και με το παραπάνω. Η παρουσιάστρια "χτύπησε φλέβα" αφού πρόβαλε τον δικηγόρο της 35χρονης από την υπόθεση στην Καλλιθέα με το βιτριόλι που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Το κοινό προσηλωμένο στα λόγια του δικηγόρου, Σάκης Κεχαγιόγλου, δεν τόλμησε να αλλάξει κανάλι με αποτέλεσμα αυτού η Ελεονώρα Μελέτη μετά από αρκετό καιρό να κατακτήσει την πρωτιά της late night ζώνης.

Αυτά είναι τα νούμερα της Ελεονώρας Μελέτη με τον δικηγόρο της 35χρονης που προκάλεσαν πανικό στον ALPHA

Δικηγόρος 35χρονη βιτριόλι Μεσάνυχτα ALPHA

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 16,2 αφήνοντας τον ανταγωνισμό πίσω ενώ τα τέταρτά της πήραν φωτιά: 14,1-13,8-16,5-16-17,9-19,1

Late night

  • ΑΝΤ1: Ενώπιος Ενωπίω 13,2
  • ALPHA: Μεσάνυχτα 16,2
  • STAR: Κ2 15,2
  • ΣΚΑΙ: Blue Planet 5.9
  • Mega: Πενήντα Πενήντα 8,4