Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η τρυφερή ανάρτησή της για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη, μέσα από την οποία έδειξε για ακόμα μία φορά πόσο καλές σχέσεις έχουν οι δυο τους.

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, φροντίζουν να βρίσκονται πολύ συχνά για χάρη των παιδιών τους, και για το λόγο αυτό, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Το 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανακοίνωσή τους στα social media έκαναν γνωστό το τέλος τους - δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε προκαλέσει σοκ.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά ο ένας τον άλλον. Σήμερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε τα γενέθλιά του και έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη

Ανεβάζοντας σε ένα insta story της, μία φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη μαζί τα παιδιά τους, η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε τα χρόνια πολλά στον πρώην σύζυγό της.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός

Σίσσυ Χρηστίδου: Όταν τα "έσπαγε" στα beach bar της Μυκόνου με τον Θοδωρή Μαραντίνη - Φωτογραφίες με μαγιό από το 2016

Ξεσκονίζοντας το άλμπουμ των αναμνήσεων του τότε ζευγαριού, Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη, βρήκαμε φωτογραφίες από το κοινό τους καλοκαίρι το 2016 που τα "έσπαγαν" μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ σε beach bar της Μυκόνου.

Πιο ερωτευμένο από ποτέ το ζευγάρι διασκέδαζε με τους φίλους του στις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί των Ανέμων. Οι δυο τους φαίνονταν τόσο ευτυχισμένοι που κανείς δεν μπορούσε, τότε, να φανταστεί πως ο χωρισμός δεν θα αργούσε να φανεί.

Οι φωτογραφίες του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυς Χρηστίδου σε beach bar της Μυκόνου το 2016 - Σπάνιο υλικό

Σίσσυ Χρηστίδου Μύκονος 2016