MasterChef - Highlights τελικού: Οι αποκαλύψεις του Βαρθαλίτη και η "κρυφή" σκηνή της Ντέμης

Όσα είδαμε στο προ τελευταίο επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef - Highlights τελικού: Οι αποκαλύψεις του Βαρθαλίτη και η

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε για το MasterChef και πριν ανακοινωθεί ο νικητής, οι δυο υποψήφιοι πέρασαν από μαγειρικές δοκιμασίες. Το χθεσινό επεισόδιο τα είχε όλα. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε αποκαλύψεις, ενώ μεταξύ άλλων πρόβαλαν στον αέρα μια "κρυφή" σκηνή με την Ντέμη.

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού. Στην εισαγωγή που έγινε, ο Σταύρος Βαρθαλίτης δε θα μπορούσε να μην θυμηθεί την "ταραγμένη" οντισιόν του που έδωσε την ποδιά.

Πριν ακόμα ξεκινήσει το διαδικαστικό κομμάτι, οι τρεις κριτές ρώτησαν τους διαγωνιζόμενους για τις σκέψεις τους και για το αν περίμεναν να βρεθούν στον τελικό, όταν ήρθαν στην οντισιόν.

Στο μεταξύ χθες είδαμε τον μεγάλο ημιτελικό. Δείτε εδώ πώς τα πήγε στα νούμερα τηλεθέασης απέναντι στις Άγριες Μέλισσες.

Από τη μία ο Σταυρής θέλησε να τονίσει στον Σωτήρη Κοντιζά την υπόσχεση που του είχε δώσει για βελτίωση και από την άλλη, ο Βαρθαλίτης θυμήθηκε την οντισιόν του και το όχι από τον αυστηρό κριτή.

Τότε είχε σχολιαστεί πολύ έντονα η εμφάνισή του μιας και είχε πάει στην οντισιόν με ένα λουλουδάτο πουκάμισο και τα χαρακτηριστικά μπλε γυαλιά του.

Έπος! Όλες οι στιλιστικές επιλογές του Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές

Ένα πραγματικά επικό στιγμιότυπο σημειώθηκε στο πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, όταν η παραγωγή συγκέντρωσε σε ένα απολαυστικό βίντεο, όλες τις απίστευτες στιλιστικές επιλογές του Σταύρου Βαρθαλίτη που κατάφεραν να "τρελάνουν" τους κριτές.

Πρόκειται για τους παίκτες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο μέσα από τις μαγειρικές του ικανότητες, όσο και μέσα από τις τρομερές εμφανίσεις του.

Ήδη από την οντισιόν του, ο Σταύρος προκάλεσε εντύπωση στους κριτές μιας και εμφανίστηκε με τα χαρακτηριστικά του μπλε γυαλιά. Στο σημερινό τελικό, υποσχέθηκε να πάρει τον τίτλο του MasterChef στα Άνω Λιόσια και με αφορμή το σχόλιό του αυτό, η παραγωγή έδειξε όλα του τα ντυσίματα που σχολιάστηκαν.

Παράλληλα, έκαναν ένα μοναδικό μοντάζ με όλα τα τραγούδια που ερμήνευσε ενώ μαγείρευε, με όλη την ελληνική δισκογραφία, να περνάει πάνω από τον πάγκο του MasterChef, με τον ίδιο βέβαια να ισχυρίζεται ότι ακούει ξένη μουσική.

Αυτούς τους παίκτες έβλεπαν στον τελικό οι κριτές

Το λόγο πήρε πρώτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος σημείωσε: «Φέτος είχαμε αρκετά παιδιά τα οποία υπολογίζαμε ότι μπορούμε να τα δούμε στον τελικό. Και τον Γιώργο…», με τον Σωτήρη Κοντιζά να τον συμπληρώνει και να λέει: «Και τον Δημήτρη».

Όλοι συμφώνησαν, και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνέχισε: «Και τον Ηλία. Και τον Σταύρο και τον Σταυρή. Νομίζω ότι φτάνουν στον τελικό δυο άνθρωποι που το θέλανε πάρα πολύ. Ο καθένας το έλεγε με τον τρόπο του. Ο Σταυρής το έλεγε κατηγορηματικά, ήταν από τα παιδιά με τις περισσότερες καλύτερες προσπάθειες. Ο Σταύρος το ίδιο, πάντα μπροστά με καλές προσπάθειες…. Ήταν δυο παιδιά που πάντα άκουγαν αυτό που είχαμε να τους πούμε», ήταν τα λόγια του.

MasterChef - Τελικός spoiler

Η αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη για το ξεκίνημα της καριέρας του

«Όταν ξεκίνησα την μαγειρική σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να δουλεύω για λεφτά, σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να δουλεύω σαν επάγγελμα, θέλω να κάνω απλά το όνομα μου γνωστό, χαράζοντας ένα δρόμο. Τώρα πέρασαν τα χρόνια, το βλέπω και βιοποριστικά μη λέω ψέματα αλλά στο τέλος της ημέρας μετράει τελικά να μπει ο χαρακτήρας σου στο πιάτο σου, στο εστιατόριο σου και πιστεύω ο κόσμος θα το καταλάβει και θα σε ανταμείψει», είπε ο Σταύρος.

Η παραγωγή "αδειάζει" την Ντέμη - Το παρασκήνιο που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Πριν από κάποιους μήνες, ο Σταυρής, είχε τσακωθεί με την Ντέμη σε μία ψηφοφορία, και εκείνη αργότερα του είχε ζητήσει συγγνώμη λέγοντάς του πως δεν ήθελε να αναφερθεί στον ίδιο αλλά στον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η παραγωγή έδειξε το στιγμιότυπο αυτό και προσέθεσε μία "κρυφή" σκηνή. Συγκεκριμένα, έδειξε την Ντέμη να εκμυστηρεύεται σε μία συμπαίκτρια της: «Θα πω ότι μπερδεύτηκα και θα πω ότι ήθελα να πω Σταύρο αντί για Σταυρή».