Οι κάμερες έπιασαν Μπόμπα - Τανιμανίδη στη Μύκονο! Τα παιχνίδια στην παραλία και το δώρο για τα γενέθλιά της

Αποκλειστικές φωτογραφίες με μαγιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι κάμερες έπιασαν Μπόμπα - Τανιμανίδη στη Μύκονο! Τα παιχνίδια στην παραλία και το δώρο για τα γενέθλιά της

Οι κάμερες του Youweekly.gr εντόπισαν τον Σάκη Τανιμανίδη με την Χριστίνα Μπόμπα σε γνωστή παραλία της Μυκόνου να... παίζουν σαν μικρά παιδιά! Σε λίγες ημέρες το κορίτσι του έχει γενέθλια και πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο Σάκης έχει βρει ήδη το δώρο της.

Το φετινό καλοκαίρι μοιάζει με εκείνο πριν από πέντε χρόνια, μετά την πρώτη γνωριμία τους σε ένα μίτινγκ της πολυεθνικής εταιρείας στην οποία εργαζόταν τότε η Χριστίνα. Ο έρωτάς τους κεραυνοβόλος και οι πρώτες τους διακοπές μαζί έμοιαζαν σαν περιπέτεια. Φέτος το ζευγάρι νιώθει σαν να ξαναγύρισε στη ξεγνοιασιά του πρώτου τότε καλοκαιριού.

Μετά τις διακοπές τους στη Σίφνο μαζί με τους κουμπάρους τους, Μαρίνα Βερνίκου και Μίλτο Καμπουρίδη, βρέθηκαν για αρκετές μέρες στη Μύκονο, όπου συμπεριφέρονταν σαν να ανακάλυπταν ξανά ο ένας τον άλλον. Αχώριστοι παντού, στις βόλτες στα σοκάκια του νησιού, τα βράδια στα Ματογιάννια, στις συναντήσεις με τους φίλους τους, στα water sports.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Ο Σάκης πάντα τρυφερός μαζί της και η Χριστίνα βρίσκοντας συνεχώς έναν τρόπο να τον κάνει να χαμογελά. Το ζευγάρι, λίγους μήνες πριν γιορτάσει τη δεύτερη επέτειο του γάμου του, ετοιμάζει μια ξεχωριστή εξόρμηση. Η κυρία Τανιμανίδη θα έχει στα τέλη του μήνα τα γενέθλιά της και ο σύζυγός της έχει αποφασίσει να κάνει αυτή την ημέρα να μοιάζει ξεχωριστή. Μάλιστα, όπως έχει εκμυστηρευτεί στους φίλους του, προγραμματίζει ένα ιδιαίτερο ταξίδι για εκείνη καθώς και ένα πάρτι-έκπληξη, χωρίς να αποκαλύπτει λεπτομέρειες, λέγοντας μονάχα πως θα έχει σχέση με τον πρώτο καιρό που οι δυο τους έγιναν ζευγάρι! Το δώρο στη γυναίκα της ζωής του θέλει να είναι ξεχωριστό και επειδή είναι πεισματάρης, θα βρει τον τρόπο να το κάνει πραγματικότητα.

Οι φωτογραφίες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη στη Μύκονο από την παραλία

Μπόμπα - Τανιμανίδη στη Μύκονο

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα δώρο για τα γενέθλιά της

Η συνάντηση με τον πατέρα του μετά από 3 μήνες!

Μετά τις διακοπές στη Μύκονο, ο Σάκης με τη Χριστίνα πήραν το πρώτο αεροπλάνο για να βρεθούν στη Θεσσαλονίκη. Ήταν η πρώτη φορά που ο Σάκης θα έβλεπε ξανά μετά από τρεις μήνες τον πατέρα του Στέφανο, τον αδερφό του Παναγιώτη και τη μικρότερη αδελφή του, Κασσιανή. Τη μητέρα του είχε την ευκαιρία να τη δει όταν εκείνη κατέβηκε στην Αθήνα αμέσως μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων (δείτε εδώ φωτογραφία). Η συγκίνηση στη συνάντηση ήταν μεγάλη, όπως βέβαια και τα πειράγματα μπαμπά - γιου, που διαθέτουν το ίδιο χιούμορ. Το πρώτο οικογενειακό γλέντι έγινε φυσικά στον κήπο του πατρικού του Σάκη, με τη μαμά Τανιμανίδη να δίνει και πάλι... ρέστα με τη μαγειρική της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ