Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε και ήδη βρήκε αντικαταστάτη - Επιβεβαιώθηκε η νέα της σχέση

Την «τσάκωσαν» να φιλιέται δημόσια με το νέο της σύντροφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε και ήδη βρήκε αντικαταστάτη - Επιβεβαιώθηκε η νέα της σχέση

Πριν από λίγες μήνες έγινε γνωστό πως πασίγνωστη ηθοποιός χώρισε από το σύζυγο και πατέρα των τριών παιδιών της με τις φήμες να τη θέλουν να υπάρχει τρίτο πρόσωπο που τους οδήγησε εκεί. Αυτή η είδηση ωστόσο, τελικά ίσχυε αφού επιβεβαιώθηκε.

Ο σύζυγος της ήταν αυτός που μέσα από το boadcast που κάνει επιβεβαίωσε τα όσα είχαν έρθει στο φως αναφορικά με τον χωρισμό του, λέγοντας μάλιστα ότι εδώ και μερικούς μήνες δεν είναι μαζί με την πανέμορφη ηθοποιό, αφού έχει φύγει από το σπίτι.

Ο λόγος για την Meghan Fox και τον Briant Austin. Η ηθοποιός. φέρεται να του είπε ότι θέλει τον χρόνο της. "Όταν ήμουν μακριά και δούλευα μόνη μου ένιωσα πιο πολύ ο εαυτός μου και λέω να το προσπαθήσω" φέρεται να είπε η ηθοποιός ενώ ο Brain από μεριάς του είπε ότι "Θα την αγαπώ για πάντα και θα με αγαπάει". Πάντως είχαμε και έναν άλλο χωρισμό 'βόμβα". Δείτε εδώ τα όσα αποκαλύφθηκαν. Του ζήτησε άρον άρον διαζύγιο.

Meghan Fox Bryant Austin

Ο ίδιος φαίνεται να είχε κάνει άλλωστε και την αποκάλυψη μέσα από το Instagram σε ανάρτηση κάτω από την οποία είχε τότε σχολιάσει ένας χρήστης : "δεν ξέρω αν καταλάβατε αλλά η πεταλούδα είναι η Megan".

"Στο τέλος, οι πεταλούδες βαριούνται να κάθονται σε ένα λουλούδι για τόσο μεγάλο διάστημα. Αρχίζουν να αισθάνονται ότι πνίγονται. Είναι ένας υπέροχος, μεγάλος κόσμος και θέλουν να τον ανακαλύψουν.”

Έτσι επιβεβαιώθηκε η νέα της σχέση

Ο λόγος όπως φαίνεται του χωρισμού τους είναι η νέα της σχέση με τον νεαρό τραγουδιστή Machine Gun Kelly με τον οποίο γνωρίστηκε στα γυρίσματα του video clip του.

Μάλιστα η σχέση τους επιβεβαιώθηκε, αφού ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ζευγάρι να βγαίνει μαζί από μπαρ και να φιλιούνται λίγο πριν αναχωρήσουν με το αυτοκίνητό τους.

Meghan Fox Machine Gun Kelly