Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δήλωση «φωτιά» για το σκάφος και η απάντηση της Τσιμτσιλή στην Καινούργιου

«Η Κατερίνα μου είχε στείλει ένα μήνυμα και...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η δήλωση «φωτιά» για το σκάφος και η απάντηση της Τσιμτσιλή στην Καινούργιου

Μια δήλωση «φωτιά» έκανε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για όσους την έκριναν με αφορμή το σκάφος, χωρίς ωστόσο να ονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα. Ωστόσο, από την πλευρά της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου, αφού θεώρησε πως μιλάει για εκείνη.

Η παίκτρια του J2US μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day και θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έχοντας σοβαρό ύφος έβαλε μια τελεία στα όσα έχουν ακουστεί για τη μη συμμετοχή της στο ομαδικό act που είχε γίνει.

Η δήλωση «φωτιά» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Την Δευτέρα ήμουν κανονικά στην πρόβα και υπάρχουν εδώ και οι άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Μπέρδεψε λίγο την ιστορία για το φουσκωτό και το πόδι ο Νίκος Κοκλώνης. Το φουσκωτό προηγούταν του ποδιού. Σίγουρα ήθελε να είμαι εντάξει για το act μου, για τη βασική μου εμφάνιση και επειδή σκέφτηκαν ότι χτύπησα το πόδι δεν με συμπεριέλαβαν στο ομαδικό...

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Κατερίνα Καινούργιου κόντρα

Παρόλα αυτά κάποιοι ξεπέρασαν το όρια και καλό είναι να μπαίνει μια τελεία σε αυτό. Γιατί και εγώ έχω κουραστεί σε αυτή την εκπομπή να κάνω τον πυροσβέστη. Σίγουρα η δουλειά μου, επειδή το είπα και την προηγούμενη φορά και κόπηκε στο μοντάζ, είμαι επαγγελματίας και αντιμετωπίζω ότι κάνω με πολλή μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα και κάτι τέτοιο εμπεριέχει διάφορους χλευασμούς, όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου, είναι άσχημο να υπονοούν κάτι άλλο… Στις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις είμαι πάντοτε συνεπής», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε εδώ το απίστευτο «άδειασα» της Κατερίνας Καινούργιου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Της τα... έχωσε κανονικά.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Κατερίνα Καινούργιου

Μετά τις δηλώσεις της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε το λόγο και θέλησε να απαντήσει στην Κατερίνα Καινούργιου, αφού η ίδια κατάλαβε πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούου, αναφερόταν στην εκπομπή της.

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεκαθάρισε για όσα ειπώθηκαν για το σκάφος πως «κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια». Νομίζω πως είναι γνωστό πως έχει δημιουργηθεί μια κόντρα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Εγώ αυτό που θέλω να πω, γιατί είχα δει την τοποθέτηση της Κατερίνας, η οποία μάλιστα μου είχε στείλει και ένα μήνυμα… Όπως και να έχει, η Κατερίνα από τη δική της πλευρά έχει δίκιο.

Αλλά βρε Κατερίνα μου τόσα χρόνια στη δουλειά είσαι. Να σου αναφέρω πρόσωπα από τον Alpha που θα έπρεπε να έχουν έρθει εδώ και δεν έχουν έρθει; Υπάρχει και η προσωπική βούληση. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί ανάμεσα στην Κατερίνα και την Κωνσταντίνα. Υπάρχει φυσικά η προτεραιότητα που θεωρητικά πρέπει να τηρείται από τους ανθρώπους ενός σταθμού, αλλά αν κάποιος δεν θέλει… Που η Κατερίνα από την πλευρά της, έχει το δίκιο της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.