MasterChef: Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του παιχνιδιού

Ποιον προβλέπει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του παιχνιδιού

Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του MasterChef με βάση τη δική της προσωπική πρόβλεψη. Λίγες ώρες πριν την προβολή του δεύτερου μέρους του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής η ίδια είπε ποιος θεωρεί πως θα νικήσει το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου. Αφού σχολίασε όσα έγιναν στο πρώτο μέρος, δε δίστασε να κάνει την δική της πρόβλεψη για τον νικητή!

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά».

MasterChef  Κατερίνα Λένη

«Διαφορετικές φιλοσοφίες και οι δύο. Διάλεξαν και οι δύο να κάνουν πιάτα τα οποία πιστεύουν και αγαπούν. Θα συμφωνήσω και με τους δύο και δεν θα πω ότι προτιμώ κάποιον» τόνισε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Λένη, συμπληρώνοντας όμως πως «στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό».

«Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο» πρόδωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef! Δείτε και το θρίλερ που έγινε με την τελευταία δοκιμασία.

Μαριάννα Πουλμέντη: Πικάντικες αποκαλύψεις για το σπίτι του MasterChef - "Η Λένη δεν χώνευε ούτε τον εαυτό της! Για Μπέλλο και Μπέη δεν..."

Βέρα Πειραιώτισσα και πεισματάρα από κούνια, μπήκε στις κουζίνες για να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της και μέσα από το «MasterChef» ετοιμάζεται να διεκδικήσει το όνειρό της. Μετά τη δεύτερη αποχώρησή της η Μαριάννα Πουλμέντη κάνει μία εξομολόγηση από καρδιάς και μιλάει ανοιχτά για τον πατέρα της και αναγνωρισμένο σεφ Νίκο Πουλμέντη, για τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα της Εύη ώστε να τη μεγαλώσει μόνη της, αλλά και πικάντικες αποκαλύψεις για το σπίτι του ριάλιτι και τα πρόσωπα Λένη, Μπέη και Μπέλλο!

Από τη μαγειρική, στη ζαχαροπλαστική... Όπως λέει, το «MasterChef» τής άνοιξε τους ορίζοντες και πλέον θέλει να δοκιμαστεί (και) σε αυτό το αντικείμενο. Αυτή την περίοδο εξετάζει τις προτάσεις της μακριά απ' όλους και απ' όλα, αφού θέλει να ανασυνταχθεί και να μαζέψει δυνάμεις προκειμένου να ριχτεί στη μαγειρική αρένα πολύ σύντομα...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη και το περιοδικό YOU

Οι πικάντικες αποκαλύψεις της Μαριάννας Πουλμέντη για το σπίτι του MasterChef - Οι δηλώσεις της για Μπέλλο, Λένη και Μπέη

Μαριάννα Πουλμέντη Κατερίνα Λένη MasterChef

Πώς προέκυψε η συμμετοχή σου στο «MasterChef»;

Είχα κάνει την αίτηση για πλάκα, δεν περίμενα ποτέ ότι θα περάσω. Σκεφτόμουν ότι θα κοπώ σε όλες τις οντισιόν, μέχρι που πέρασα το bootcamp. Αν είχα την ευκαιρία να μην πήγαινα φέτος αλλά να πήγαινα περισσότερο προετοιμασμένη του χρόνου, θα το έκανα, παρόλα αυτά δεν μετανιώνω. Μπορεί να μην πήγα με ανοιχτούς ορίζοντες, αλλά το «MasterChef» μου άνοιξε τους ορίζοντες και μου έδειξε ποια πραγματικά θέλω να γίνω. Με βοήθησε πολύ όσον αφορά και τον χαρακτήρα μου, για να διορθώσω κάποια πράγματα.

Τον εγκλεισμό στο παιχνίδι πώς τον αντιμετώπισες;

Όταν έμαθα πως πέρασα, σκεφτόμουν ότι απλά θα ήμουν σε ένα σπίτι και δεν τρέχει κάτι - έχω πάει και σεζόν. Αλλά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Μιλάγαμε μία φορά στις 15 μέρες με τους δικούς μας και όταν μίλαγα μαζί τους έβαζα τα κλάματα χωρίς να υπάρχει λόγος. Ήταν περίεργο συναίσθημα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, και σίγουρα κανείς από τον κόσμο που παρακολουθεί «MasterChef» δεν μπορεί να καταλάβει τη θέση μας.

Υπήρχαν νύχτες που σκεφτόσουν τους δικούς σου και έκλαιγες για εκείνους;

Επειδή είμαι πολύ υπερπροστατευτική με τους δικούς μου και αγχώδης, στην αρχή πέρασα πολύ δύσκολα. Πολλές φορές έβλεπα εφιάλτες ότι κάτι γινόταν στο σπίτι μου, ξύπναγα και ήθελα να πάρω τηλέφωνο τη μητέρα μου. Το ξεπέρασα μετά από έναν μήνα και μάλιστα όταν ξαναμπήκα έκλαιγα σε καθημερινή βάση, δεν αισθανόμουν καθόλου καλά. Όταν άκουσα το όνομά μου πραγματικά έχασα τη γη κάτω απ' τα πόδια μου, δεν μπορούσα να αντιδράσω.

Σκέφτηκες να αποχωρήσεις οικειοθελώς;

Το είχα σκεφτεί πολλές φορές, το ήξεραν και τα παιδιά, τους το έλεγα και μάλιστα τη μέρα που αποχώρησα για δεύτερη φορά ήμουν σίγουρη ότι εγώ θα φύγω.

Υπάρχει κάποια φράση ή συμπεριφορά στο «MasterChef» για την οποία μετάνιωσες;

Από πού να ξεκινήσω... Είναι πολλά πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει, κυρίως για τον τρόπο που τα έχω εκφράσει, όπως όταν είπα τον Σταύρο Βαρθαλίτη «καθυστερημένο». Για τον Σταυρή δεν τα παίρνω πίσω, γιατί στην αρχή ήταν πολύ επιθετικός, ούτε ό,τι έχω σούρει για την Κατερίνα Λένη, για τη Μαρία Μπέη και για τον Δημήτρη Μπέλλο. Τα κρατάω όλα, εκτός από τον τρόπο που τα είπα.

Νομίζω ότι πανηγύρισες μετά την αποχώρηση της Κατερίνας...

Το πιο όμορφο κομμάτι στο «MasterChef» ήταν από τη στιγμή που έφυγε και μετά, υπήρχε μεγάλη διαφορά στο σπίτι. Δεν ξέρω πώς ένιωσαν τα υπόλοιπα παιδιά, εγώ πάντως πέρασα καλά. Ενώ δεν πίστευα σε αυτά, θεωρώ ότι πραγματικά έχει πολύ αρνητική αύρα. Μπράβο της για ό,τι κατάφερε στο παιχνίδι, επειδή έχουμε συζητήσει μου είπε πως έχει περάσει δυσκολίες στη ζωή της και το σέβομαι, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Ήταν πολύ αρνητική και αντιδραστική προς όλους, δεν ήθελε κανέναν, καμιά φορά πίστευα ότι δεν χώνευε ούτε τον εαυτό της.

Δείτε εδώ το δημόσιο άδειασμα της Κατερίνας Λένη στην Μαριάννα Πουλμέντη! Είχε γίνει χαμός με τις δηλώσεις της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ