Η Υβόννη Μπόσνιακ άβαφη σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο!

Τους έπιασε ο φωτογραφικός φακός χωρίς να το γνωρίζουν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Υβόννη Μπόσνιακ άβαφη σε τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο της Αντώνη Ρέμο!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly έπιασε το γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ, Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνη Ρέμο, σε τρυφερές στιγμές σε έξοδό τους στην Γλυφάδα!

Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν κατά την διάρκεια της καραντίνας, το ζευγάρι φαίνεται να απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε γνωστό εστιατόριο των Νοτίων Προαστίων, συγκεκριμένα στο Opus.Χωρίς να αντιλαμβάνονται την παρουσία της φωτογραφικής κάμερας, ο γνωστός τραγουδιστής και η σύντροφός του δείχνουν εμφανώς χαρούμενοι να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους.

Σε αντίθεση με ότι έχουμε συνηθίσει από το μοντέλο, Υβόννη Μπόσνιακ, για αυτή τους την έξοδο επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μακιγιάζ , δείχνοντας εντυπωσιακή ακόμα και έτσι. Επιπλέον, δεν έκανε κάποια περίτεχνη κόμμωση επιλέγοντας έναν απλό κότσο και ένα απλό casual μαύρο ντύσιμο. Ασορτί ντύθηκε και ο Αντώνης Ρέμος που φορούσε ένα απλό μαύροT-shirt με βερμούδα.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει θαμώνας του μαγαζιού, ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετο. Στην παρέα τους βρισκόνταν και ακόμη ένα τρίτο άτομο αλλά δεν δίστασαν να μιλήσουν με φανς των γύρω τραπεζιών που προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν. Για ακόμα μια φορά ο Αντώνης και η Υβόννη απέδειξαν το πόσο κοινωνικοί και προσεγγίσιμοι είναι σε αντίθεση με αρκετούς άλλους τραγουδιστές και μοντέλα της κλάσης τους.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι παντρεμένοι από το 2010 και έχουν φέρει στο κόσμο ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Μάλιστα προσφάτως είχε και τα γενέθλιά του, δείτε την τρυφερή έκπληξη του μπαμπά της.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από την έξοδο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννη Μπόσνιακ

τρυφερές στιγμές Μπόσνιακ και Ρέμου

Ο αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ πίνουν το καφέ τους σε γνωστό μαγαζί στην Γλυφάδα.