Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef

Στο χειρουργείο η Κατερίνα Λένη του MasterChef. H ίδια αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με το χέρι της και μάλιστα δεν βλέπει να γλυτώνει και την επέμβαση αφού τα φάρμακα που έπαιρνε δεν απέδωσαν.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef πριν κάνει την πρόβλεψη της για τον νικητή του ριάλιτι μαγειρικής, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το χέρι της, αλλά αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό να κάνει σύντομα και χειρουργείο.

“Δεν βλέπω καμία καλυτέρευση με το χέρι. Τζάμπα η κορτιζόνη και τζάμπα η ακινησία και όλα τα σχετικά. Μάλλον δεν θα γλυτώσω το χειρουργείο, αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά.”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη. Δείτε και το θρίλερ που έγινε με την τελευταία δοκιμασία.

MasterChef: Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του παιχνιδιού

Η Κατερίνα Λένη «δίνει» τον νικητή του MasterChef με βάση τη δική της προσωπική πρόβλεψη. Λίγες ώρες πριν την προβολή του δεύτερου μέρους του τελικού του ριάλιτι μαγειρικής η ίδια είπε ποιος θεωρεί πως θα νικήσει το παιχνίδι.

Η Κατερίνα Λένη εμφανίστηκε μέσω skype στη Φωλιά των Κου Κου. Αφού σχολίασε όσα έγιναν στο πρώτο μέρος, δε δίστασε να κάνει την δική της πρόβλεψη για τον νικητή!

«Είμαι πολύ συγκινημένη. Χθες είδα το επεισόδιο και πραγματικά χάρηκα πολύ και για τα δύο παιδιά. Στεναχωρήθηκα, όμως, ένιωσα μια θλίψη που δεν ήμασταν και εμείς στον εξώστη να τους εμψυχώσουμε, να τους θαυμάσουμε και να τους δώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια γιατί νομίζω ότι θα ήταν πολύ διαφορετικό για τα παιδιά».

MasterChef  Κατερίνα Λένη

«Διαφορετικές φιλοσοφίες και οι δύο. Διάλεξαν και οι δύο να κάνουν πιάτα τα οποία πιστεύουν και αγαπούν. Θα συμφωνήσω και με τους δύο και δεν θα πω ότι προτιμώ κάποιον» τόνισε με ειλικρίνεια η Κατερίνα Λένη, συμπληρώνοντας όμως πως «στις δικές μου γεύσεις θα ήταν πιο κοντά ο Βαρθαλίτης. Παρ’ όλα αυτά όμως σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Σταυρή και μπράβο και στους δύο. Δεν έχω να τους προσάψω κάτι αρνητικό».

«Αισθάνομαι πως λίγο καλύτερα τα έχει πάει ο Βαρθαλίτης. Έτσι από ένστικτο» πρόδωσε η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef!