Η αδιανόητη ατάκα της Κατερίνας Στανίση στον αέρα του Πρωινού: «Να πάνε να γ...»

Τι είπε σε όσους την κατηγορούν πως έχασε την φωνή της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η αδιανόητη ατάκα της Κατερίνας Στανίση στον αέρα του Πρωινού: «Να πάνε να γ...»

Μια αδιανόητη ατάκα πέταξε η Κατερίνα Στανίση στον αέρα του Πρωινού. «Να πάνε να γ....» Πολύ το έχω ακούσει αυτό» είπε αρχικά η ερμηνεύτρια για την φωνή της και όσα έχει ακούσει κατά καιρούς για αυτή.

Στην εκπομπή του Ant1, “Το Πρωινό” μίλησε η Κατερίνα Στανίση, η οποία έδωσε τη δική της οργισμένη απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι δεν τραγουδάει πια και έχει χάσει τη φωνή της

“Να πάνε να γ..ν. Πολύ το έχω ακούσει αυτό. Εγώ είμαι από τη φύση μου γρεζάτη. Τώρα την ταλαιπώρησα, την ζόρισα πολύ (τη φωνή μου).

Δεν κάνω εκπτώσεις, όταν βγαίνω να τραγουδήσω, τραγουδάω σαν να είναι η τελευταία ημέρα της ζωής μου. Άνθρωπος είμαι και εγώ αρρωσταίνω και άμα σε ακούσουν λίγο βραχνιασμένη κάτι έγινε… Τραγουδάω καλά, εγώ τη φωνή μου την έχω μέσα μου… να στεναχωρηθώ τώρα από τις τραγουδιστριούλες; Όνομα έχουν και τα σαμπουάν, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και μεγάλη φωνή. Η φωνή μου δεν χάνεται τόσο εύκολα μην χαίρονται τόσο πολύ.”, ανέφερε η Κατερίνα Στανίση.

Βέβαια η τραγουδίστρια είχε μιλήσει και στο παρελθόν για την οικονομική της κατάρρευση. Δείτε εδώ όσα είχε πει.

Ποια η Κατερίνα Στανίση

Γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 1957 στη Νάουσα. Σε ηλικία επτά ετών, μαζί με την οικογένειά της μετανάστευσαν στη Γερμανία, λόγω της φτώχειας που μάστιζε τη δεκαετία του '60 την Ελλάδα, όπου εργάστηκε σε εργοστάσια, εστιατόρια.

Σε ηλικία δεκαέξι ετών ανέβηκε για πρώτη φορά στο πάλκο, στο νυχτερινό κέντρο "Maxim" στη Γερμανία, όπου γνώρισε τον γνωστό ατζέντη Νίκολσον, ο οποίος την παρότρυνε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι.

Έχει κάνει ένα γάμο με τον γιο της Ρίτας Σακελλαρίου, Τάκη Θέμελη, με τον οποίο έμεινε μαζί για δεκατέσσερα χρόνια. Ο γάμος της σημαδεύτηκε από τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, την οποία κατήγγειλε μετά από χρόνια. Οι σχέσεις της με την Ρίτα Σακελλαρίου αποκαταστάθηκαν λίγο πριν η τελευταία φύγει από την ζωή.