Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηθοποιός του «Έρωτας μετά» με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς

Άκρως εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έμιλυ Κολιανδρή: Η ηθοποιός του «Έρωτας μετά» με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα της χωρίς ρετούς

Η Έμιλυ Κολιανδρή, η ηθοποιός του «Έρωτας Μετά» πόζαρε με μαγιό. Πως είναι το σώμα της χωρίς ρετούς; Η ίδια αν και μητέρα δυο παιδιών διαθέτει ένα πολύ όμορφο σώμα με τέλειες αναλογίες.

Την Έμιλυ Κολιανδρή τη φετινή σεζόν την είδαμε στη δραματική σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Η γνωστή ηθοποιός και σύζυγος του Χρήστου Λούλη, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων ξεκίνησε τις διακοπές της μαζί με τα παιδιά της.

Έτσι λοιπόν, η ίδια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ζάκυνθο και απολαμβάνει τον καλό καιρό και τις βουτιές της.

Η Έμιλυ Κολιανδρή έβαλε και το μπικίνι της και έβγαλε μερικές φωτογραφίες στην πισίνα του ξενοδοχείου, τις οποίες δημοσίευσε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα παρατηρήσετε διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί με τέλειες αναλογίες. Δείτε και τι θα γίνει απόψε στο φινάλε της σειράς.

Δείτε την ανάρτηση:

Ποια η Έμιλυ Κολιανδρή

Σε ηλικία 18 ετών έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου όπου και πέρασε, ενώ ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2000. Μετά το τέλος των σπουδών της ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο. Το 2003 έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο συμμετέχοντας στην ταινία Μια υπέροχη μέρα. Ακολούθησε μία ακόμη κινηματογραφική συμμετοχή στη ταινία Η σκόνη που πέφτει, την αμέσως επόμενη χρονιά.

Το 2006 ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση. Οι πρώτες της συμμετοχές ήταν στις σειρές Ήρθε κι έδεσε και Safe Sex TV Stories. Ακολούθησαν διάφορες συμμετοχές στις σειρές Εντιμότατοι κερατάδες, Τυφλόμυγα, Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα και Καρυωτάκης. Μία από τι πιο γνωστές της συμμετοχές στην τηλεόραση ήταν στη σειρά Τέσσερις σε σενάριο και σκηνοθεσία Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Από το 2012 μέχρι το 2015 έλαβε μέρος σε διάφορες κυπριακές καθημερινές σειρές. Τη σεζόν 2012-2013 πρωταγωνίστησε στη σειρά Εκείνο το καλοκαίρι, την επόμενη σεζόν στη σειρά Όνειρο Ήταν ενώ από το 2014 μέχρι το 2015 στη σειρά Το δαχτυλίδι της φωτιάς.

Τη σεζόν 2019-2020 πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά Έρωτας Μετά ερμηνεύοντας το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα.