Η κόρη της Πάολα δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό - Μάζεψε χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά

Κούκλα σαν τη μαμά της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η κόρη της Πάολα δημοσίευσε φωτογραφία με μαγιό - Μάζεψε χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά

Η κόρη της Πάολα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές φωτογραφίες με μαγιό από τις διακοπές της και εννοείται πως κατάφερε να μαζέψει χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά, μιας και το σώμα της είναι απλά ονειρεμένο!

Η Παολίνα Ζογλοπίτη, δείχνει πως σε λίγο καιρό θα καταφέρει να ξεπεράσει σε ομορφιά και τη μαμά της. Με μία απλή βόλτα που κάναμε στον λογαριασμό της στο Instagram, εντοπίσαμε μερικές πραγματικά αποστομωτικές φωτογραφίες της από τη Χαλκιδική.

Παρόλο που είναι ακόμα μικρή, η Παολίνα έχει αψεγάδιαστο σώμα και για το λόγο αυτό, κάθε της ανάρτηση προκαλεί σωστό πανικό στο Instagram.

Από τη μεριά της, η Πάολα ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Instagram της. Δείτε εδώ τι πρόκειται να κάνει!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της κόρης της Πάολα με μαγιό

Το συγκινητικό βίντεο της Πάολα

Η Πάολα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που σίγουρα θα αγγίξει την ψυχή σας. Η τραγουδίστρια είναι ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και μια τρυφερή στιγμή που είχε με ένα κοριτσάκι πριν χρόνια θα σας κάνει να δακρύσετε.

Η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της έχουμε δει να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο από τα παλιά και κάθε φορά μας εντυπωσιάζει. Μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και στα social media και οι αναρτήσεις της να μην είναι τόσο συχνές, ωστόσο όταν πραγματοποιεί κάποια, σίγουρα δεν μας αφήνει παραπονεμένους, αφού όλες είναι εντυπωσιακές.

Η Πάολα, ειδικά την περίοδο της καραντίνας είχε «εξαφανιστεί». Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε να έχει επιστρέψει δυναμικά. Πριν από λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί ένα βίντεο από τα παλιά που θα σας κάνει να δακρύσετε, καθώς είναι πολύ συγκινητικό.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια είχε συνεργαστεί με το «Make a wish - Κάνε μια ευχή Ελλάδος» και είχε πραγματοποιήσει την ευχή της μικρής Παρασκευής. Η 7χρονη είχε ευχηθεί να τραγουδήσει μαζί της κάτι που έγινε πραγματικότητα.

«Γλυκές αναμνήσεις με την μικρή Παρασκευούλα», έγραψε η Πάολα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε.

View this post on Instagram

Make a wish #thisispaola #makeawish #greece

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__) on