Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Τα παιδιά τους ετοίμασαν την πιο ιδιαίτερη έκπληξη στον μπαμπά τους

"Τρελάθηκε" από τη χαρά του ο τραγουδιστής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης - Σίσσυ Χρηστίδου: Τα παιδιά τους ετοίμασαν την πιο ιδιαίτερη έκπληξη στον μπαμπά τους

Τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη, θέλησαν να κάνουν έκπληξη στον μπαμπά τους και γι' αυτό το λόγο, αποφάσισαν να του ετοιμάσουν για τα γενέθλιά του την πιο ιδιαίτερη τούρτα, η οποία ήταν σκέτη υπερπαραγωγή.

Ο τραγουδιστής των Onirama έκλεισε χθες τα 42 του και δέχθηκε τις πιο όμορφες ευχές από την οικογένειά του. Τα παιδιά του, δε θα μπορούσαν να αφήσουν αυτή την ξεχωριστή μέρα να περάσει έτσι, και θέλησαν να ευχαριστήσουν τον μπαμπά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τον Θοδωρή Μαραντίνη, δείτε εδώ την ευχάριστη ανακοίνωση που έκανε για εκείνον στην εκπομπή της, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Αυτή είναι η έκπληξη που έκαναν τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου στον Θοδωρή Μαραντίνη

Σε μία τούρτα που είχε σχήμα σκύλου, τα παιδιά του γνωστού τραγουδιστή έγραψαν πάνω, «Χρόνια πολλά μπαμπά» και εκείνος αστειεύτηκε, σχολιάζοντας πως πάλι έβαλαν ανάποδα τα κεράκια!

Ευχές για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη έστειλε και η Σίσσυ Χρηστίδου

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης, φροντίζουν να βρίσκονται πολύ συχνά για χάρη των παιδιών τους, και για το λόγο αυτό, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Το 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου με μια ανακοίνωσή τους στα social media έκαναν γνωστό το τέλος τους - δείτε εδώ την ανάρτηση που είχε προκαλέσει σοκ.

Το πρώην ζευγάρι χώρισε, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν ξεχνά ο ένας τον άλλον. Σήμερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε τα γενέθλιά του και έτσι η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μην του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Αυτή είναι η τρυφερή ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου για τα γενέθλια του Θοδωρή Μαραντίνη

Ανεβάζοντας σε ένα insta story της, μία φωτογραφία του Θοδωρή Μαραντίνη μαζί τα παιδιά τους, η Σίσσυ Χρηστίδου έστειλε τα χρόνια πολλά στον πρώην σύζυγό της.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης χωρισμός