Χάρης Λεμπιδάκης: Ξέσπασε στον Αρναούτογλου για τον Παντελή Παντελίδη! "Αυτοί οι καραγκιόζηδες..."

Τι ανέφερε για τον θάνατό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάρης Λεμπιδάκης: Ξέσπασε στον Αρναούτογλου για τον Παντελή Παντελίδη!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο πλατό του The 2night show στον ΑΝΤ1 και μπροστά στα μάτια του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του τηλεοπτικού κοινού μίλησε για όλους και για όλα! Επίσης, αναφέρθηκε και στον θάνατο του Παντελή Παντελίδη κάνοντας ένα ξέσπασμα για κάποιους "καραγκιόζηδες" όπως ανέφερε χαρακτηριστικά που έβγαιναν κι έλεγαν διάφορα αισχρά πράγματα για εκείνον...

Αρχικά εξιστόρησε το πώς βρέθηκε στους τηλεοπτικούς διαδρόμους εξηγώντας ότι το πρώτο εισιτήριο του το έδωσε ο Γιώργος Παπαδάκης παίρνοντάς στον στην εκπομπή του.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και το πώς κατέληξε εκεί.

“Τα πρώτα τρία χρόνια που ήμουν στον Γιώργο Παπαδάκη πήγα και του είπα δεν νιώθω καλά στην ενημέρωση. Και μεσολάβησε και πήγα στην Ελένη”.

“Δύο σεζόν έμεινα. Ήταν στα τέλη του ΑΝΤ1 που έφευγε. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια. Τη θαύμαζα. Μου έδωσε την ευκαιρία να βγω πιο πολύ μπροστά”, συμπλήρωσε.

Οι αποκαλύψεις του Χάρη Λεμπιδάκη στον Αρναούτογλου για τον Παντελή Παντελίδη

Λεμπιδάκης στον Αρναούτογλου για Παντελή Παντελίδη

“Με έχει στιγματίσει. Ήταν πολύ δύσκολο το πρώτο διάστημα με όλα αυτά που έγιναν παρασκηνιακά”.

“Με κατηγόρησαν ότι εκμεταλλεύτηκα τη σχέση μου με τον Παντελή. Εκεί πειράχτηκα πάρα πολύ και ήθελα να φύγω από την τηλεόραση”

“Συγκεκριμένα άτομα που βρήκαν να πουν ότι έβαλα τζελ στην κηδεία. Αυτοί οι καραγκιόζηδες να βγαίνουν και να κρίνουν κάποιους ανθρώπους όχι μόνο εμένα γενικά εμάς που ήμασταν κοντά τον Παντελή”, πρόσθεσε.

Βόμβες από τον καλό φίλο του Παντελή Παντελίδη, Χάρη Λεμπιδάκη: "Είχε να αντιμετωπίσει έναν πόλεμο..."

Ο πιο καλός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη, Χάρης Λεμπιδάκης, είχε μιλήσει στο Happy Day το 2016 και είχε αποκαλύψει πολλά!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά:

"Βγήκε και ζήτησε συγγνώμη και δεν είχε αντιληφθεί τι θα γινόταν στην Κύπρο, ούτε περίμενε ότι θα γίνει αυτό.. Δεν είχε ενημερώσει κανέναν μας για αυτό το τραγούδι, το είχε για έκπληξη, να το αφιερώσει στους φίλους του Κύπριους. Οι πρόβες γινόντουσαν καθημερινά με φίλους τραγουδιστές που θα τον στήριζαν στην έναρξη της πρεμιέρας του στο "Teatro".

Φτάνουν στην τελευταία μέρα στην πρόβα τζενεράλε, είχε άγχος...Είχε αρχίσει να συνέρχεται με όλο αυτό που έγινε στην Κύπρο, βέβαια είχε βγάλει έρπη από την στεναχώρια του. Έλεγε ότι δεν έχει ψυχολογία και μας ζητούσε να τον ανεβάσουμε ψυχολογικά!

Χάρης Λεμπιδάκης Παντελής Παντελίδης

Δεν πρόλαβε να τα χαρεί όλα αυτά! Δύο η ώρα αφού έκανε την πρόβα, έφυγε και μας είπε να πάμε μαζί του για ένα ποτό και μετά θα πήγαινε σπίτι του στην Νέα Ιωνία...Νοίκιαζε στην Βούλα, αλλά το τελευταίο διάστημα έμενε στο σπίτι των γονιών του στην Νέα Ιωνία, γιατί ετοιμαζόταν να αγοράσει δικό του σπίτι!

Γύρω στις 8, ξεκίνησαν κάποια τηλέφωνα, "Ακούσαμε αυτό, μάθαμε αυτό, ισχυει;", μου έλεγαν... Δεν το πίστευα! Παίρνω τον κύριο Μπερτάκη τηλέφωνο και δεν το πίστευε αυτό που του έλεγα. Πήρα την οικογένειά του και εκείνη την ώρα κοιμόντουσαν, μίλησα με τον αδερφό του και δεν ήξερα ότι δεν ήταν σπίτι... Τον πήρα στο κινητό και δεν το σήκωνε! Νόμιζα πως θα κοιμάται! Μάθαμε τελικά για το ατύχημα, ότι ήταν ένας άντρας πολύ βαριά χτυπημένος και προσπαθούσαμε να κάνουμε συνειρμούς και πήγαμε στην Βούλα. Δυστυχώς, ο Μπερτάκης αναγνώρισε την σορό του Παντελή. Η οικογένειά του ήρθε στις 12 στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια της ημέρασς αφού έφυγε η σορό και πήγε στο νεκροτομείο, αυτό που με συγκίνησε ήταν η αγάπη των συνεργατών του... όπως και όλα τα νυχτερινά κέντρα που δεν θα λειτουργήσουν 2 μέρες λόγο πένθους!

Δεν βγαίνω σήμερα ούτε ως εκπρόσωπος της οικογένειας, βγαίνω να μιλήσω για τον φίλο μου και δεν με ενδιαφέρει ότι και αν πούνε, εγώ θα μιλήσω εκεί που θέλω, κατηγορήθηκα 5 χρόνια πάρα πολύ από όλους, επειδή ήμουν κοντά του. Εμείς τον θυμώμαστε ως άνθρωπο που ήταν δίπλα μας σε δύσκολες και εύκολες στιγμές!"