Σταυρής Γεωργίου: Πάρτι στη Λάρνακα για τον φιναλίστ του MasterChef - Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σταυρής Γεωργίου: Πάρτι στη Λάρνακα για τον φιναλίστ του MasterChef - Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του

Πάρτι στήθηκε στο σπίτι του Σταυρή Γεωργίου στη Λάρνακα κατά την διάρκεια του τελικού του MasterChef. Τι δήλωσε η κούκλα σύντροφος του για τον φιναλιστ; Στην κάμερα μίλησαν και οι γονείς του αλλά και η αδερφή του και οι φίλοι του.

Χαμός έγινε στο σπίτι του Σταυρή στη Κύπρο καθώς μαζεύτηκαν τόσο οι φίλοι του όσο και η σύντροφος του. «Νομίζω στον τελικό δεν τον είδαμε στα καλά του» είπε ο πατέρας του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο, ο Σταυρής μου ήξερε ότι έκανε κάποια λάθη στο τελικό, είμαι υπερήφανη όμως για τον γιο μου γιατί είχε στόχους εξ αρχής» είπε η μητέρα του.

«Για εμάς παραμένει νικητής μέχρι εκεί που έφτασε και θα κλάψω όταν τον δω και θα του πω οτι αξίζει» είπε η αδερφή του.

«Συγχαρητήρια στον Σταύρο. ο Σταυρής είναι ο νικητής της καρδιάς μου» είπε η κοπέλα του. Δείτε και τι συμφωνία έκαναν οι δυο φιναλίστ.

Δείτε το βίντεο:

Σταυρής Γεωργίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του MasterChef

Η πρώτη ανάρτηση του Σταυρή Γεωργίου μετά τον τελικό του MasterChef. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο μεγάλος νικητής, ωστόσο ο Κύπριος φιναλίστ είχε ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο παιχνίδι.

O τέταρτος κύκλος του MasterChef έφτασε το βράδυ της Τετάρτης στο τέλος του, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να είναι ο νικητής.

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό o φιναλίστ, Σταυρής Γεωργίου έκανε την πρώτη του ανάρτηση, στην οποία ευχαρίστησε, όλους όσους τον στήριξαν όλους αυτούς τους μήνες.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κοσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες! Ευχαριστώ μέσα απο την καρδια μου την οικογένεια μου και τους φιλους μου!

Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project @masterchefgr τους κριτές @chef_koutsopoulosleonidas @scontizas @ioannidispanos για όλη την στήριξή τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακομα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτο μπήκα στο διαγωνισμό!

ΝΙΚΗΤΕΣ ειμαστε ολοι! Να εχετε ολοι πανω απο ολα υγεια, αγαπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μερες που εχουμε περάσει αυτό το καιρό! Stay tuned... Something BIG is coming!!!» έγραψε στην ανάρτησή του ο Σταυρής Γεωργίου.

Δείτε την ανάρτηση: